bebegimin kalp atışı duyulmuyor

Benimde 6 haftalık şuan bugun gittim duyulmadı kese var yolk kesesi var bebek yok açıkçası 6 haftalıkmı oda belli değil bende pcos var 50 günde bir adet oluyorum doktor 5 gün sonra gel kalbi atmazsa alıcaz dedi 2 düşüğüm var... canım çok sıkkın sizce ne kadar sürece kalbi atar

Benimde 6 haftalık şuan bugun gittim duyulmadı kese var yolk kesesi var bebek yok açıkçası 6 haftalıkmı oda belli değil bende pcos var 50 günde bir adet oluyorum doktor 5 gün sonra gel kalbi atmazsa alıcaz dedi 2 düşüğüm var... canım çok sıkkın sizce ne kadar sürece kalbi atar
kanama veya sanci baslamadan 2-3 hafta gecmedikce aldirma. benim 8 haftalikken duyuldu.

Arkadasım ıcını ferah tut ve dıer arkadasımın fedıgı gıbı hemen mudahale ettırme bekle sekız dokuz haftada kalbı yenı olusan bebekler var ben sekız haftalıkken aldırdım ıcımde kaldı acaba beklesemıydım dıe.gercı bende pıhtılasma varmıs ıkıncıden sonra bunu ogrendık ama yıne de bekleseydım keske bı hafta daha dıorum.hakkında hayrlısı olsun ınsallah duyarsın bebısını ve saglıkla kucagına alırsın

Back
X