Bebeğimin kalp atisi yavasmis :(

onemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
142
0
26
İçel Mersin
Merhaba bayanlar 6.haftama yeni girdim bebeğimin kalp atışını duymamadık ama gördük açılıp kapanıyordu doktor yavas atıyor dedi benim gibi olan var mı ya haftaya tekrar gel dedi beklemek çok zor hizlanir mı bu mumkunmu acaba ?????

benim de 6. haftamda bakıldı. kalp atışı görüldü. ama çok belli belirsizdi. bence yavaştı da. doktor bişi demedi sadece 2 hafta sonra gel dedi. şimdi haftaya yeniden gitcem. ama aklına hemen kötü bişiler getirme. 6. haftanın başı diyorsun zaten. yeni yeni görülüyor ki bişiler. ne kadar hızlı olabilir.
yine de emin olamıyorsan, huzursuzsan çok başka bi doktora daha git sor. haftayı bekleme derim. Ama inşallah yoktur bişi..

Belli belirsiz derken nasıldı mesala? Biz kalp atışını duyamadik sadece gördük açılıp kapanıyordu daha erken olduğu için mı böyle dedim doktora hiç Bişey demedi yaa çok endiseliyim cuma gunü bı doktora daha gidecem allahım sana da bana da yardım eder inşallah

Şimdi bir kadın dogum doktorunun asistanı olan arkadaşımla konuştum tuzlu yeme,yat sol kolunun üzerine yat ozaman kan dolasimi daha iyi olur dedi bı de 10gun icinde başka doktor için giriş yapılmıyor dedi böle durumlar da kalp normal hızına kavuşabilir de kalp durup gebelik sonlsnabilir de dedi yarın olmazsa cuma gunü doktorundan rica edip beni giriş yaptırmadan bı gösterecek inşallah hizlanir allahım içimden bı ses hep böle diyor inşallah yanılmam allahım sen bize bizim gibi olan herkeze yardım et Sag. Salim kucağımıza alalım bebislerimizi yumurtaya can veren allahım bize de bebeğimize de can verir inşallah

İnşallah bebeğinde bi sorun çıkmamıştır. Güzel Allah'ım yardımcın olsun. ama ben de duymadım bebeğin kalp atışlarını. doktor ses açmadı. sadece görüntü vardı. dediğin gibi sadece açılıp kapanıyordu. o da çok yavaştı. ama doktor bana hiçbi olumsuzluk söylemedi. bazen doktorlar da gereksiz yere insanı paniğe sürüklüyebiliyor inan. ama tabi yine de başka bi doktoro görün bugün yada yarın. inşallah herşey normal çıkar.

bıdahakı kontrolee kadarbeklee stres yapmaa bebegınde etkılenıyor cunkı ıı dusunn ıı olsun bolbol dua et :nazar:

Başka bı doktordan geldim Vajinal ultrasonla baktı sesi acmadı gayet normal atışları dedi 6hafta 1gunlukmus allahım sana şükürler olsun dedim hep dua ettim inşallah sağlıklı bı sekilde devam eder desteginiz ve yorumlarınız için çok Saolun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bı sekilde kucağımıza alırız salı gunü kontrolum var bu sefer sesini de duyarım inşallah :)

Merhaba bayanlar 6.haftama yeni girdim bebeğimin kalp atışını duymamadık ama gördük açılıp kapanıyordu doktor yavas atıyor dedi benim gibi olan var mı ya haftaya tekrar gel dedi beklemek çok zor hizlanir mı bu mumkunmu acaba ?????[/QU

toppiği tam okuyamadım ama canım hiçkorkma sakın benim yavaşı bırak hissedilmiyordu bile sonunda 8. haftada duyduk sende duyarsın inşallah zaten şuana kadar duymuş olman lazım :54:

Back
X