bebegimin kalp atisi yok

arkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
Bende 6+3 de gittim doktor kalp atışı net değil haftaya gel dedi sonra 7+2 de çok şükür duyduk sizde duyarsınız inşallah 8 haftadan sonra duyuluyor daha net üzülme Ya musavvir çek inşallah çok çok

arkadaşlar yardım edin. Çok kötüyüm. adete göre 8 son ultrason a gore 6+1 hamileyim.kahverengi leke ile dr gittim. crl 0.76 ama kalp atisi yok dr haftaya gel duyulmazsa alalım dedi. çok üzülüyorum
Lütfen bekle sabret dua et 9. Haftaya kadar bekle 8 de duyan çok fazla

gece başlayan şiddetli ağrı arkasından gelen parça ardından bugün kurtaj oldum malesef. Çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmisin :KK43:
☹️Benimde bukaybim var ne demek olduğunu biliyorum rabbim yar ve yardımcın olsun dua et bol bol kolay bisurec değil ama imtihanlarla dolu hayat dua ederek atlattım yoksa insan aklıni kaçırır ☹️

gece başlayan şiddetli ağrı arkasından gelen parça ardından bugün kurtaj oldum malesef. Çok zor bir durum Rabbim kimseye yasatmisin :KK43:
Ben yazacaktım ama herkes olumlu yazınca belki olumlu olur dedim aynısını ben yaşadım adet tarihimle bebek tutuyordu 6+0da doktora gittim bana kalbi atması gerek 2 gün daha veririm atmaz sa kürtaj dedi çok üzüldüm ama burda olumlu yorumlar beni umutlandirdi 8 . Haftada kahverengi leke geldi arkasından kanama kürtaj oldum ne yaşadığı ni anlıyorum neden başımıza geldi sorguluyor m ama İNŞALLAH yine olur

yeni bir bebek için psikolojimi nasıl düzeltirim Allah ım sen yardımcımız ol

suan yine hamilemisin? Imza bölümünde yaziyorda?
Allah herkesin kalbine göre versin canim. Zoirmus bu isler

evet Rabbine şükürler olsun. Rabbim bunu sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah. Allah dileyen herkese yaşatsın bu mucizeyi. Hala aklıma geliyo düşük yaptığım bebeğim ama Allah verdi o aldı en güzelini bilen o dur.

8+1 ken duyduk kalp atısını panik yapma daha bebeğin çok ufak :) allah buyuktur

Back
X