bebeğimin kalp atışları yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi mio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mio

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
77
1
286
39
İstanbul
moralim o kadar bozuk ki şu anda soluğu burda aldım. bebek 6hafta üç günlük hesaba göre 9,5mm. ama kalp atışları yok. beykoz devlet hastanesine haluk beye gittim. 10 gün daha bekleyelim dedi. çok korkuyorum. bu haberi almak için çok dua ettik inşallah hüsranla sonuçlanmaz. normalde bu boyutlarda kalp atışı duyuluyormuş. ne diyorsunuz arkadaşlar? aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama neden böyle oldu doktorun hal ve tavırları da çok ümitli değildi sanki.

canım benım insallah duyulur inancını yitirme her ne olursa olsun benım bebegımın kalp atıslerı durmustu ve kurtaj oldum malum son ama rabbim nasıp ederse yasamasını elbette kım olursa olsun bunu engelleyemez icini ferah tut dua etmekten baska bırsey gelmez elden bende zor hamıle kalmıstım sımdı tekrar basladık sil bastan napalım allahın takdirinın önune gecılmıyor insallah güzel haberlerle gelirsin canım

moralim o kadar bozuk ki şu anda soluğu burda aldım. bebek 6hafta üç günlük hesaba göre 9,5mm. ama kalp atışları yok. beykoz devlet hastanesine haluk beye gittim. 10 gün daha bekleyelim dedi. çok korkuyorum. bu haberi almak için çok dua ettik inşallah hüsranla sonuçlanmaz. normalde bu boyutlarda kalp atışı duyuluyormuş. ne diyorsunuz arkadaşlar? aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama neden böyle oldu doktorun hal ve tavırları da çok ümitli değildi sanki.

azcık bekle cnm 8 haftaya kdr yolu var duyulması için alttan bakar gttiğinde allahın iznyle duyulacaktır sen kendin moralini yüksek tut ki kötü haber çağırma

azcık bekle cnm 8 haftaya kdr yolu var duyulması için alttan bakar gttiğinde allahın iznyle duyulacaktır sen kendin moralini yüksek tut ki kötü haber çağırma

senin durumun ne canım gittin mi doktora kalp atışları duyuldu mu.

canım ben de senin gibiydim.benim bebeğimin 10. haftada duyuldu kalp atışları..çok şükür şimdi 2 yaşına geldi.
şöytle bir durum var,haftasını son regl dönemine göre belirliyolar ya,benimki geç gebelikti.yani risksiz dönemde hamile kalmıştım..seninki de böyle olabilir. umarım iyi haberler alırsın canım..
bu arada vajinal ultason çektirdin mi,bazen çok hafif olunca kalp atışı doktordaki ultrasonda duyulmayabiliyo.gerçi bende 9.haftada onda da duyulmamıştı ama. 10. haftada duymuştuk...

canım ben de senin gibiydim.benim bebeğimin 10. haftada duyuldu kalp atışları..çok şükür şimdi 2 yaşına geldi.
şöytle bir durum var,haftasını son regl dönemine göre belirliyolar ya,benimki geç gebelikti.yani risksiz dönemde hamile kalmıştım..seninki de böyle olabilir. umarım iyi haberler alırsın canım..
bu arada vajinal ultason çektirdin mi,bazen çok hafif olunca kalp atışı doktordaki ultrasonda duyulmayabiliyo.gerçi bende 9.haftada onda da duyulmamıştı ama. 10. haftada duymuştuk...

evet canım ikisine de baktı. hayırlsı olsun ya insan böyle şeyler duymak istiyo hep. keşke hiç gitmeseydim diyorum bi de. baştan normal ultrasonla baktı sonra vajinal baktı. vajinali de ben istedim. keşke deyip duruyorum işte. beklemekten başka çare yok. o dediğin hesabı ben de yapıyorum ama doktor dedi ki bu ebatlarda normalde duyulabilir dedi. kafamı karıştıran bu açıkçası

senin durumun ne canım gittin mi doktora kalp atışları duyuldu mu.

cnm cumartesi sabah çağırdı idrara sıkışık gel dedi bak ben kasmıorum kendimi allahın izniyle duyucaz iyi düşün iyi olsun olurmu

aynen senin söyledğin gibi olmuşşşş dün akşam artık ne olursa olsun dedim doktora gittim aniden karar verdim. anlattım doktora durumu :.) veee mutlu son dünyanın en güzel sesini duydummm sevinçten ağladım doktor geç döllenme olmuş dedi daha 6 artı 6 günlük dedi

Back
X