Bebeğimin kalp atışlarını kaçıncı haftada duyarım...

mirac38

bebişim yola çıktı:)
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
68
0
36
Kahramanmaraş
kızlar bhcg değerım 690 çıktı 3-4haftalık hamileymişim doktora hemen gitmek istemiyorum ne kadar süre beklersem dr gittiğimde bebişimin kalp atışını duyabilirim.?yardımcı olabılıir misiniz?

Hayırlı olsun kardeşim 6. haftadan itibaren kalp atmaya başlıyor ama 7. haftanda net bir şekilde duyarsın inş. ben de 10 haftalık hamileyim kendi heyecanımı hatırladım birden :)

Son düzenleme:
kızlar bhcg değerım 690 çıktı 3-4haftalık hamileymişim doktora hemen gitmek istemiyorum ne kadar süre beklersem dr gittiğimde bebişimin kalp atışını duyabilirim.?yardımcı olabılıir misiniz?

:49: ben 6. haftamda duymuştum bebeğimin kalbini :) 4. haftamda da kese görünmüştü
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :49: :49:

Canım hamileliğin hayırlı olsun. Canım 6. haftadan itibaren her an doktora gidebilirsin, kalp atışlarını duyabilirsin. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

hayırlı olsun canım bende 5 haftalık hamileyim bende hemen gitmiyorum 7 haftalıkken gidicem o zaman duyabiliyo
hemde karıdan ulturasonla bakıyo ufak oldumu alttan bakıyo bende onu istemiyorum sende öyle yap
7 haftalıkken git zaten internettede araştırdım ilk kontrok 6-7 haftalıkken gidilmeli

Hayırlı olsun kardeşim 6. haftadan itibaren kalp atmaya başlıyor ama 7. haftanda net bir şekilde duyarsın inş. ben de 10 haftalık hamileyim kendi heyecanımı hatırladım birden :)

allah razı olsun.senin bebişin de hayırlı olsun canım allahım kucagımıza da almayı nasıp etsın inşaallah.cok heyecanlıyım kalbının sesını duymayı cooook istiyorum inşallah kısa sürede duyarım

hayırlı olsun canım bende 5 haftalık hamileyim bende hemen gitmiyorum 7 haftalıkken gidicem o zaman duyabiliyo
hemde karıdan ulturasonla bakıyo ufak oldumu alttan bakıyo bende onu istemiyorum sende öyle yap
7 haftalıkken git zaten internettede araştırdım ilk kontrok 6-7 haftalıkken gidilmeli

bende gitmek istemedığımden yardım istedim kızlardan:)saol canım hayırlı olsun bebişin aynı ayın annesı olcaz desene.kasıkların agrıyo mu ya benım cok agrıyo

slm canim ayni telas bendede var.bende 9 haftalik hamileyim ve ilk kontrol bu gun.bakalim insallah bende sag salim duyarim bebisimin kalbini....hepimize basarilar....

haftaya gitsem duyabilirim o halde kalbının sesını dua edın tatlım sesını duyursun bana.hayırlı olsun bebişin canım
çoook teşekkür ederiz :) duyabilirsin inşallah canım tatlınla mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum :49:

Back
X