- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Blmiyorum ne yapacagimi sasirdim gece gozumun onunde kivranip duruyor gozu kapali haldeKizimda devamli bağırsak problemi oluyor. Hazmederken daha çok. Bağırsak da genişlik olabiliyor. Değişik bir anlatım da vardi da su an aklıma gelmiyor.
Cocuk Gastroenteroloji var oraya goturebilirsin.bilgi al canım çocuk Dr danBlmiyorum ne yapacagimi sasirdim gece gozumun onunde kivranip duruyor gozu kapali haldehic uyuyamiyorum icim rahat degil yavrum o haldeyken
Benimde 15 aylik bebegimde bu sorun var hazimsizlik var bebegimde aynen anlattiginiz gibi gece gozler kapali ama rahat uyuyamiyor surekli bi donme cabalama yatakta saat basi uyanir emer uyur yine uyanir benden gecen bi sorun bu maalesef duzelecek insallah birgun sabir sabirMerhaba anneler size bir sorum olacakti 5 aylik oglum var dogdugundan beri kaka skntisi cekoyorduk fakat kakasini suan gunder 4 bazen de 5 kez yapiyor cok skur ama geceleri saat 1 den snra surekli kivranir halde aglayarak uyaniyor uykusi bolunuyo emziriyorum daliyo birakiyorum sonra tkrar ayni sekilde uyaniyor. Bu sekilde 1saate bi kalkiyo hic rahat degil icim karni agriyo kendni skıyo yan yatirincs rahatliyo biraz sabaha kadar bi o yana bi bu yana yatirip duruyorum bazdn kakasini yapiyo 4 5 gibi gece rahatliyo ama yapamazsa hep boyle neden bu sekilde oluyor gun icinde kakasini yaptigi halde ? Herkesin bebegimi boyle aceba pazartesi doktora goturecegim sizlerden cevaplarinizi bekliyorum.
Evet gozu kpali yapiyo szin dediginiz gibi emziriyorumm yan yatiriyorum az uyur yarim saat veya 1 saate kivranir yine npacak yavrum boyle uzuluyorummBenimde 15 aylik bebegimde bu sorun var hazimsizlik var bebegimde aynen anlattiginiz gibi gece gozler kapali ama rahat uyuyamiyor surekli bi donme cabalama yatakta saat basi uyanir emer uyur yine uyanir benden gecen bi sorun bu maalesef duzelecek insallah birgun sabir sabir
Ben mesela aksam bisey yedirmemeye calisiyorum cig meyve vermiyorum ama hala ayni yapcak bisi yok kendiliginden gecmesini beklicez Allah yardimcimiz olsun bebislerimize sifa versinEvet gozu kpali yapiyo szin dediginiz gibi emziriyorumm yan yatiriyorum az uyur yarim saat veya 1 saate kivranir yine npacak yavrum boyle uzuluyorumm
Ben meyve veriyorum ara sira cig olarak aceba ondan olurmu yogurt veriyorum. Suan 3 gun oldu kakasini yapamadi bezinde leke bile yok bembeyazBen mesela aksam bisey yedirmemeye calisiyorum cig meyve vermiyorum ama hala ayni yapcak bisi yok kendiliginden gecmesini beklicez Allah yardimcimiz olsun bebislerimize sifa versin
Yani kaka yapamamasi sıkınti tabi o da karinda sislik ve gaz yapar bol bol masaj yap 1 cay kasigi zeytinyag icir ama yagi biraz yakip soguttuktan sonra ver ki asiti gitsin benimkide hasta antibiyotik ishal yapiyor onun sıkıntisi var kac gundurBen meyve veriyorum ara sira cig olarak aceba ondan olurmu yogurt veriyorum. Suan 3 gun oldu kakasini yapamadi bezinde leke bile yok bembeyazdogru duzgun ememiyoda ilk defa.boyle oluyo cok skıntiliyiz
Cok gecmis olsun benim oglumda öksuruyor napacam blmiyorumYani kaka yapamamasi sıkınti tabi o da karinda sislik ve gaz yapar bol bol masaj yap 1 cay kasigi zeytinyag icir ama yagi biraz yakip soguttuktan sonra ver ki asiti gitsin benimkide hasta antibiyotik ishal yapiyor onun sıkıntisi var kac gundur
Sizede gecmis olsun tereyag ve pekmez isitip vermek oksuruge iyi geliyor ama sizinki daha kucuk ona agir gelirCok gecmis olsun benim oglumda öksuruyor napacam blmiyorum
6 aylik aceba verebilirmiyim ki pekmez vermiyo sanirim srup veriyoruz suan. Birde bebegimin kakasinda kirmizi iplikcik gibi seyler ckiyo minik minik ama birsuru boyle bisey yasadinizmi acebaSizede gecmis olsun tereyag ve pekmez isitip vermek oksuruge iyi geliyor ama sizinki daha kucuk ona agir gelir
2 cocugum var ikisindede yasamadim hic bilmiyorum surup rengini verir bazen kakaya ama iplik gibi dediniz hic fikrim yok6 aylik aceba verebilirmiyim ki pekmez vermiyo sanirim srup veriyoruz suan. Birde bebegimin kakasinda kirmizi iplikcik gibi seyler ckiyo minik minik ama birsuru boyle bisey yasadinizmi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?