Bebeğimin karnı ağrıyor

Sibaden

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2025
12
11
3
26
Merhaba hanımlar. Bebeğim 10 aylık kız bebek. Doğduğunda da gaz sorunu vardı ama aşmıştık bu durumu. Bi kaç gündür huysuz karnını sıkıyor sanki gaz çıkaramıyor ama ara ara çıkardığını duyuyorum. Tuvaleti katı bir kıvamda ve çıkarırken ter içinde kalıyor. Ek gıda dönemindeyiz katı yedirmediğimi düşünüyorum ama bişeyler yanlış gidiyor sağlık ocağına götüreceğim. Sabaha kadar uyumadık. Emerken çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor başına böyle bir şey gelen var mı

Öncelikle ek gıda alımının hemen ardından emzirmenizi öneririm bağırsakların çalışmasına yardım eder.
Bir de zeytinyağı gezdirin verdiğiniz yiyeceklerin üzerinde mutlaka.
Şimdi sabah uyandıysa da bir çay kaşığı zeytinyağı verin yine.

Uyandı emdi geri yattı uyanınca vereyim. Sağlık ocağı da yardımcı olur belki bilmiyorum. Acaba ben yokken bir şey mi yuttu da midesi sindiremiyor korkuyorum açıkçası

Uyandı emdi geri yattı uyanınca vereyim. Sağlık ocağı da yardımcı olur belki bilmiyorum. Acaba ben yokken bir şey mi yuttu da midesi sindiremiyor korkuyorum açıkçası

Siz farketmeden boğazından geçebilecek bir şey kakadan da çıkardı. Onu yaşadım. :) öyle karın ağrısı falan olmadı. Direkt kakada gördüm. İyi ki yuttuğunu görmemişim.

Ek gıda miktarını bir süre azaltın. Bu dönemde fazla geldiğinde çocuklar hemen kabız olur. Bağırsaklarının alışma süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…