Bebegimin kilosu az mi

denizlerdengelen

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
293
148
18
Merhaba tam 26 haftaligim bebege 800 gram dedi doktor.bol bol protein ye kilo alsin drdi.zayif olsa herhalde soylerdi diye dusunerekten kilosu az mi diye sormadim.ama etraftan ve forumlardan okudugum kadariyla bu haftada bebekler 1 kilo olmus.

sorun olsa doktorunuz söylerdi bence. internetten okuduklarınıza çok bakmayın. çocuğun kilosunu da kimseye söylemeyin insanlar kıyasa bayılır. 25. haftada benim oğlum 780 gramdı. 3 kilo doğdu 37.haftada. doktorum hep ince uzun bir cocuk olacak diyordu

Merhaba tam 26 haftaligim bebege 800 gram dedi doktor.bol bol protein ye kilo alsin drdi.zayif olsa herhalde soylerdi diye dusunerekten kilosu az mi diye sormadim.ama etraftan ve forumlardan okudugum kadariyla bu haftada bebekler 1 kilo olmus.
Kiloyu hiç proplem yapmayın çokta az değil yani sağlıklı olsun yeter bence tabiki protein agrilikli beslenmek doğru ama kafanıza takmayın derim dogduktan sonra sütünüz yarar tombiş bir bebeginiz olur merak etmeyin kilo önemli değil sağlıklı olsun yeter
Kendinizi uzup bebeginizi riske atmayın sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…