Bebeğimin kilosu gelişimi normal mi sizce

Fenerumm00

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
9
4
1
26
Anneler dun hastaneye gittim 36 haftalık olmuşuz bebeğimin kilosu 2920 sizce normal mi kilosu iyi mi? Ona gore kendime beslenme programı yapicam doğuma kadar sizce kaç kilo olur ortalama bebeğim?

Anne değilim. Naçizane fikrimi yazıyım.2.5 kg dogsa da saglıklysa normal bebektır o. 4 kg olsa da..Hayırlısıyla saglıkla gelsın. Kilosu ıyı su an. Haftada 100 200 gr kısıye gore degısır bebegın aldıgı kilo bazısı bıraz daha fazla alır bazısı daha az.🤗

Doktor normal dediyse normaldir.
Bebekte kilo anormal durumlar dışında bir sağlık göstergesi değildir. Sağlıklı olduktan sonra da kilonun hiçbir önemi yoktur.

Anne değilim. Naçizane fikrimi yazıyım.2.5 kg dogsa da saglıklysa normal bebektır o. 4 kg olsa da..Hayırlısıyla saglıkla gelsın. Kilosu ıyı su an. Haftada 100 200 gr kısıye gore degısır bebegın aldıgı kilo bazısı bıraz daha fazla alır bazısı daha az.🤗
Sus annesin. 😑

Bebeğinizin kilosu maşallah çok iyi🧿
Bebeğim tam 40+0’da doğdu . 2900 kilo ile :)
Bebeğiniz son haftalarda daha da kilo alır.
Ki almasa da, kilosu güzel . Önemli olan sağlıklı olması .
Doktorum bana hamileliğimde üzülme , içerde kilo almıyorsa dışarda alır demişti :)

Anneler dun hastaneye gittim 36 haftalık olmuşuz bebeğimin kilosu 2920 sizce normal mi kilosu iyi mi? Ona gore kendime beslenme programı yapicam doğuma kadar sizce kaç kilo olur ortalama bebeğim?
8 Haziran'da kontrol için gittiğim de 2250 di bebeğimin biri 15 gün sonra doğuma gün verdi doktor. 15 günde 250 Gr almıştı ama işte bende bebekler ciftti ❤️😅 kızım 2500 Gr oğlum 3000 Gr dünyaya geldi.

Ben anne adayı olmama rağmen benden daha iyi biliyorsunuz 😂 çok sağol canım benim çok şükür saglikliyiz ama kilosu gelişimi konusunda korkuyorum geriden gelir diye

Doktor normal dediyse normaldir.
Bebekte kilo anormal durumlar dışında bir sağlık göstergesi değildir. Sağlıklı olduktan sonra da kilonun hiçbir önemi yoktur.
Evet çok haklısınız ama anne iç güdüsü iste her şeyine takılıyorsun 1 grm bile fazlalığı eksikliği bizim için çok önemli korkuyorum gelişimi geriler diye o yüzden danışıyorum kilosu nasıl haftasına göre diye 😇

Bebeğinizin kilosu maşallah çok iyi🧿
Bebeğim tam 40+0’da doğdu . 2900 kilo ile :)
Bebeğiniz son haftalarda daha da kilo alır.
Ki almasa da, kilosu güzel . Önemli olan sağlıklı olması .
Doktorum bana hamileliğimde üzülme , içerde kilo almıyorsa dışarda alır demişti :)
Cok sagolun içimi rahatlattiniz 🙏🏻 hep bir kaygı tedirginlik icerisindeyim gelişimi hakkında beslenmeme özen gosteriyorum kendime değil ama bebeğimi besleyen sağlıklı besinler tükenmeye çalışıyorum gelişimi için peki ortalama kaç kilo doğar sizce

Gayet iyi.. Zaten anormal durumlarda doktor söylüyor.. Hatta bence çok iyi ☺️d

Doğuma kadar tahminimce 3. 500 civarı olur.. Ama belli de olmuyor sağlıklı olsun da gerisi mühim değil zaten.. 😍 Benim bebeğim 38. Haftada 3000 doğdu yani endişe etmeyin sağlıkla alın kucağınıza 🥰

8 Haziran'da kontrol için gittiğim de 2250 di bebeğimin biri 15 gün sonra doğuma gün verdi doktor. 15 günde 250 Gr almıştı ama işte bende bebekler ciftti ❤️😅 kızım 2500 Gr oğlum 3000 Gr dünyaya geldi.
Allah bağışlasın öncelikle ablam🙏🏻 çift bebek olmasin rağmen gelişimi cok iyi bence etrafında çift bebek dünyaya getirenler gelişimi zayıf oluyor genelde maşallah sizinkilere

Allah bağışlasın öncelikle ablam🙏🏻 çift bebek olmasin rağmen gelişimi cok iyi bence etrafında çift bebek dünyaya getirenler gelişimi zayıf oluyor genelde maşallah sizinkilere
32. Haftaya kadar kiloları aynıydı kızım 32 den sonra yavaşladı. Enfeksiyon kapmisti doğduğunda. Ben idral yolu enfeksiyonu geçirdim gebelikte. Doğum sezeryanla oldu doğum anında değil öncesinde kapmış büyük ihtimalle. Sağlıkla büyüsünler. 81 cm 11 kilo şuan boyu olduğu için kilosunu göstermiyor çok şanslı kemiği zayıf bana çekmedi iri kemikli değil. 😅 Rabbim güzel günlerini göstersin hepimize

Back
X