Merhaba arkadaşlar, dün randevum vardı ve bebeğimin 3500gr olduğunu söyledi doktor. Dün 37+6 idim. Sizce kilosu çok mu fazla? Normal doğum istiyorum, çatı muayenesinde iyi olduğunu söyledi çatının doktorum. Bugün 38+0 oldum. Muhtemel doğum tarihim 21.01.2016 demişti doktor. Sizce o güne kadar kilosu daha çok artar mı?
usg ile bire bir aynı çıkan çok az bebek vardı bizim grupta, artsa da 4 kg olur bence doğuma engel değil sen hazır isen :) Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah
Arkadaşım 47 kilo minicik bi kız hamile kalıp 82 kiloda 4480 gr koca kafalı bi tosuncuk doğurdu normal doğumla eğer çatın dar değilse ki bunu doktorun son muayenelerinde sana söyler zaten hiç korkma. Sen yeter ki iste. Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah. Darısı başıma
Ben hazırım normal doğuma, ne kadar ağrı çekeceksem hepsine hazırladım kendimi :) Bunları duyduğuma çok sevindim. Çatı kontrolünde doktorum iyi, normal doğum yapabilirsin demişti. İnşallah arakadaşlar çok moral oldunuz bana çok sağ olun. Mnmsyne darısını senin de başına inşallah. Sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza inşallah.
Ben hazırım normal doğuma, ne kadar ağrı çekeceksem hepsine hazırladım kendimi :) Bunları duyduğuma çok sevindim. Çatı kontrolünde doktorum iyi, normal doğum yapabilirsin demişti. İnşallah arakadaşlar çok moral oldunuz bana çok sağ olun. Mnmsyne darısını senin de başına inşallah. Sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza inşallah.