Doğuma Hazırlık bebeğimin kilosu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vadisu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
39
0
86
Samsun
merhaba arkadaşlar aklıma takılan bır sorum var hamıleyım ve 32+5 te doktor kontrolumde bebeğin kilosu 2500 cıktı.sizce cokmu kılolu?ve kac kılo dogar bebeğim...

merhaba arkadaşlar aklıma takılan bır sorum var hamıleyım ve 32+5 te doktor kontrolumde bebeğin kilosu 2500 cıktı.sizce cokmu kılolu?ve kac kılo dogar bebeğim...
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun bence normal benim 32. haftada 2.600 g dı dr 10 önde dedi ama çok kilolu demedi bide genetik ben ve eşim iri yapılıyız büyük ihtimal bebeğin 3.500 kilo doğar buda çok değil bence

benim kızımda 32.haftada 2600 idi şu an 38+6 ve 3400 oldu son haftalar hızlı kilo alabiliyolar çok kilolu olmaması için tek yapmamız gereken hamur işi tatlıdan uzak durmak doktor her kontrolde söylüyor ama çok dikkat ettiğim söylenemez doktor 4kilo ya kadar yolu var diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…