Bebegimin kilosu

ayse8607

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
162
12
16
Almanya
Selam kizlar hamile oldugumu ilk burda paylastim hamilelik süresincede birbirimize danistik sohbet ettik cok sükür bebegim dünyaya geldi artik kollarimda dogumdan sonra emin olun daha cok pimpirik oluyor insan simdi merak ediyorum bebegimin kilosu iyi mi bebegim 2,5 aylik kilosu 5.650 boyu 60 cm sütüm olmadi olanda emmek istemedigi icin gitti acaba gelismesi iyimi cok üzülüyorum sütüm olmadigi icin bebislerini büyütmüs yada benim oglusumla ayni ayda olan anneler cevap bekliyorum

Selam kizlar hamile oldugumu ilk burda paylastim hamilelik süresincede birbirimize danistik sohbet ettik cok sükür bebegim dünyaya geldi artik kollarimda dogumdan sonra emin olun daha cok pimpirik oluyor insan simdi merak ediyorum bebegimin kilosu iyi mi bebegim 2,5 aylik kilosu 5.650 boyu 60 cm sütüm olmadi olanda emmek istemedigi icin gitti acaba gelismesi iyimi cok üzülüyorum sütüm olmadigi icin bebislerini büyütmüs yada benim oglusumla ayni ayda olan anneler cevap bekliyorum

doğum kilosu ve boyunu bilmeden söylüyorum ama maşallah bence kilosu da boyu da iyi.. doktoru ya da sağlık ocağındaki hemşiresi de aynı şeyi söyleyecektir muhtemelen.. bence içiniz rahat olsun.. sadece mama içiyor sanırım.. elinizden geleni yapmışsınızdır emsin diye ama yoksa yapacak birşey yok kendinizi üzmeyin.. ben 40 gün kadar emzirebildim sonrası mama.. allaha şükür sağlıklı kocaman bir kızım var 2 yaşında.. keşke daha fazla anne sütü alabilseydi diye hala hayıflanırım ama kısmet böyle imiş..

Bence Cnm gayet iyi kilosu boyu bence, benlmde bi buçuk aylık bi bebeğim var bende çok denedim alsın almadı gögüs üçüm yoktu silikon başlık taktım sütüm yoktu su içip sütümü arttırıp yine denedim sütüm akıp gidiyordu o yine içmedi hastanede de çok denedik hemşirelerle olmadı yine olmadı sağayım dedim üç saat dolmadan sağma makinasının başındaydım artar diye bi sürü su içip ne arttıracak ne varsa yiyip sağdığımda bile en fazla 250 300 ml çıktı bütün gün şimdi ise ne kadar sağsamda en fazla 60 ml çıkıyor bütün gün boyunca bende artık günde bi kere sağmaya başladım çünkü bütün uğraşlarım boşuna çıktı napalım demek bu kadarmış anne sütüm :(

Selammm.seninle ayni zamanlarda hamileydik.hatta yazismistik hatirlamisin bilmem.ben 34+3 te erken dogum yaptim.kizim 2.170 gr 43,5 cm dogdu.en son 3,5 aylikken 5200 gr 58 cm di.bebeginin kilosu gayet iyi hic dert etme.bak benim kizim 4 aylik anca senin oglunun kilosuna gelmistir. Daha tarttirmadim ama anca buyuyor benim prematurem.sagliklari olsunda kiloda alirlar...

Kızlar benim de üç aylık oğlum var. İlk iki ay sütüm yetmedi mama takviye ettik ama iki aydan sonra arttı sütüm. Çok şükür oğluma yetiyor. Size tavsiyem dere otu. Vazgeçmeyin. Emzirmeye devam edin. Bebişiniz çeksin çekebildiğini. Maden suyu için ve üç öğün bir tutam dereotu yiyin. Fayda edecek görün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de kilosu boyu çok iyi. Canını sıkma. Oğlumla hemen hemen aynı ölçünleri. Bu arada sağlık ocağının ölçümleri çok sağlıklı olmuyor. Oğlumun doktou ölçünce farklı çıkıyor hep.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X