Bebek Beslenmesi Bebeğimin Kilosu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

f_tugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
159
25
98
arkadaşlar 24 aralık ta doğum yaptım dün iki ay oldu bebeğimin kilosu şu anda 5.500 hemşire az almış dedi boyuda 60 cm sizde nasıl ve ne yapmam lazım daha kaliteli olması için sütümün birde arttırmak için hergün iki bardak rezene içiyorum birde incir suyu içiyorum başka neler yapabilirim

Sütünü arttırmaktan ziyade sutun kalitesini arttırmaya calismani öneririm sütümü arttırmak için yeşil mercimek irmik tatlısı bende çok işe yariyordu sutun kalitesi için Balık tavuk kirmizi et bol bol tuketmeni öneririm ve bol bol vitamin
Artı Bebeğinizin kilosu bence okadarda düşük değil topatlayacaktir annesiniz insan vicdan yapmadan edemiyor sanki siz bakamiyormussunuz dusuncesine kapılmayın dediğim gibi topatlayacaktir bebeginiz

beslenmenize dikkat edin. protein, kalsiyum,demir içeren yiyecekleri düzenli tüketin. süt artırmak için de ayran, ısırgan otu çayı, emziren anne çayları için. susam da süt artırır. suyu çok tüketin, uykunuzu alın, stresten uzak durun. bir de doktora sorup vitamin hapına başlayabilirsiniz.

dogum kilosu ne kadar?
3.5 kg dogmus olsa ortalama ayda 1 kg az deil .. boyuuda iyi
hemsire niye uaz bulmus ki, dr a sorun bence boyle seyleri

bol su iç gunde en az 2.-3 lt
ceviz incir sut ye tadida guzel sutude artirir
bide bol bol emzir emirdikce sutun çogalacakdir

doğum kilosu 3,600 bende kabızlık var o yüzden bolca su içerim inciri de kaynatıp suyuyla beraber yiyorum bol bol da emziriyorum 2 saate bir bazen bir saate bile düştüğü oluyor

doğum kilosu 3,600 bende kabızlık var o yüzden bolca su içerim inciri de kaynatıp suyuyla beraber yiyorum bol bol da emziriyorum 2 saate bir bazen bir saate bile düştüğü oluyor
çocuk ilk gun ler kilo kaybitmistir (odem aslinda o , 200-300 gr kadar kaybetmis olmasi lazim her bebekde olur )
3.400 den saysak 4-5 gunden sonra kilo almaya absladi desek
ayda 1 kg dan fazla ya gelir kilonuz
bence gayet iyi boyle devam ederseniz
aç kalan çocuk top top kaka yapar ve hiç kilo almaz
yeterli beslenende sardal renginde civik kaka yapar, gunde 5-6 kez bile yapabilir kaka sini normal olan bu

Bizim birde kaka sorunumuz vat hergun yapmıyoruz malasef iki günde 5 günde bir falan bazende iki gün üst üstte ama hicbirzaman top şeklinde olmadı

Bizim birde kaka sorunumuz vat hergun yapmıyoruz malasef iki günde 5 günde bir falan bazende iki gün üst üstte ama hicbirzaman top şeklinde olmadı
doktor top seklinde olana kabizlik diyor ve sadece ann zutu alan bi bebede sut yetmiyor demek
sizin durum normal, bebegin SIKINTIISi yoksa 1 haftada da yapsa onemlli deil diyor doktorlar

Merhaba canim, bebeğinin cinsiyetini yazmamissin ama ben kız olduğunu farz ederek, netten persentil eğrisine baktım..
Bebeğinin değerleri çok iyi..
Ayrıca dereotu, bulgur, bol bol su tuket sütun artmasu için..balık yumurta, yeşil mercimek, yesillik, meyve, pekmez..
Güzel beslen..

evet canım bebeğim kız teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için

nesi azmiş ki gayet iyi kilosu.hemşire delirmiş galiba.benim bebegim 6.5 aylik ve 7600gram.boyuda 67 doktorumuz gayt guzel diyo ustelik 3300 dogdu.ayda 500 gramve ustu aliyorsa sorun yok demek

nesi azmiş ki gayet iyi kilosu.hemşire delirmiş galiba.benim bebegim 6.5 aylik ve 7600gram.boyuda 67 doktorumuz gayt guzel diyo ustelik 3300 dogdu.ayda 500 gramve ustu aliyorsa sorun yok demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…