mrb 4 yaşında bi kızım var ankarada oturuyorum eger kızınızın olmayan kıyafetleri varsa ben alablirmiyim kargo ücretini ben öderm şimdiden tşk ederimbenim kızım iki tarafın da tek torunu olduğu için sürekli hediyelere boğuyorlar, o kadar çok kıyafet alınıyor ki bazılarını bir kez bile giydiremeden küçülüyor ya da mevsimi geçiyor... çok sevip ayırdıkların dışında hepsini veriyorum, üzerinde etiketle verdiğim giysiler oluyor, ama verdiğim kişiler gerçek anlamda ihtiyaç sahibi insanlar değil, yani isteseler alabilecek durumdalar, ben gerçekten alamayacak durumda olanlara hediye etmek istiyorum giysilerini, ayakkabılarını... ama internetten bulduklarına da güvenemiyorum, toplayıp satanlar falan varmış...
bu sitede böyle bir kontrol mekanizması var mı acaba?
eğer varsa üye olduğum diğer anne gruplarıyla da paylaşmak isterim.
size hak veriyorum internetten güvenmek zor burda bir arkadaş bana güvendi komşumun çocuklarına kıtafet topladılar ve evin önüne kadar getirdiler çocukların şimdi montları ve kıyafetleri oldu ve çok da sevap kazandılar öyle kişiler kesinlikle vardır ama senden kıyafetleri alıp satarlarsa bu da büyük vicdansızlık ama aihtiyaç sahibi ise de insan kolay kolay ihtiyacım var diyemez eger gururluysa ne diyebilirim ki..umarım ihtiyaç sahibi olan birine ulaşırsınızbenim kızım iki tarafın da tek torunu olduğu için sürekli hediyelere boğuyorlar, o kadar çok kıyafet alınıyor ki bazılarını bir kez bile giydiremeden küçülüyor ya da mevsimi geçiyor... çok sevip ayırdıkların dışında hepsini veriyorum, üzerinde etiketle verdiğim giysiler oluyor, ama verdiğim kişiler gerçek anlamda ihtiyaç sahibi insanlar değil, yani isteseler alabilecek durumdalar, ben gerçekten alamayacak durumda olanlara hediye etmek istiyorum giysilerini, ayakkabılarını... ama internetten bulduklarına da güvenemiyorum, toplayıp satanlar falan varmış...
AMİN CÜMLEMİZİNİnşallah Allah herkesin yardımcısı olsun
benim kızım iki tarafın da tek torunu olduğu için sürekli hediyelere boğuyorlar, o kadar çok kıyafet alınıyor ki bazılarını bir kez bile giydiremeden küçülüyor ya da mevsimi geçiyor... çok sevip ayırdıkların dışında hepsini veriyorum, üzerinde etiketle verdiğim giysiler oluyor, ama verdiğim kişiler gerçek anlamda ihtiyaç sahibi insanlar değil, yani isteseler alabilecek durumdalar, ben gerçekten alamayacak durumda olanlara hediye etmek istiyorum giysilerini, ayakkabılarını... ama internetten bulduklarına da güvenemiyorum, toplayıp satanlar falan varmış...
Hala varmı benmde ıhtycı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?