Bebeğimin kıyafetleri mahvoldu :(

pozitif_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
67
33
98
İstanbul
Merhaba Kızlar,

şu an çok moralim bozuk sizinle paylaşmak istedim.35 haftalık hamileyim bebeğimin kıyafetlerini yıkadım makinadan bi çıkardımki ne göreyim bi çorap sayesinde çoğu boyanmış pembe olmuş çamaşır suyuyla yıkayarak kurtarabildiklerim oldu ama onlarda çok yıprandı oturdum ağladım hüngür hüngür napıcam şimdi bilmiyorum :(

Merhaba Kızlar,

şu an çok moralim bozuk sizinle paylaşmak istedim.35 haftalık hamileyim bebeğimin kıyafetlerini yıkadım makinadan bi çıkardımki ne göreyim bi çorap sayesinde çoğu boyanmış pembe olmuş çamaşır suyuyla yıkayarak kurtarabildiklerim oldu ama onlarda çok yıprandı oturdum ağladım hüngür hüngür napıcam şimdi bilmiyorum :(

Canım sağlık olsun Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah,bunları dert etme,en kötü ihtimal yenilerini alacaksın,doğumdan sonra hediye daha nice kıyafetler gelecek hem..

Canım sağlık olsun Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah,bunları dert etme,en kötü ihtimal yenilerini alacaksın,doğumdan sonra hediye daha nice kıyafetler gelecek hem..

Sağol canım güzel dileklerin için ama maddi durumumuz çok iyi değil açıkçası zar zor almıştık bide böyle olunca yıkıldım resmen :(

Sağol canım güzel dileklerin için ama maddi durumumuz çok iyi değil açıkçası zar zor almıştık bide böyle olunca yıkıldım resmen :(

canım herzaman olaylar tazeyken daha çok can yakıyor,yarın öbür gün unutursun.Hem yırtılmamış ya çok kötü olmayanları yine giydirirsin,kafana takma

bencede üzülme,kendini de bebişini de üzme. hayırlısıyla sağ salim kavuş en önemlisi bu. zaten şimdi aldıklarımızı çok az bi süre giyebilecekler, çok çabuk büyüyolar. hediyeler vs. de olacaktır zaten, hem daha bunlar başlangıç için aldıklarımızdı.hayırlısıyla bi kavuş da daha ne giysiler alırsın :))

gerçekten çok sinir bozucu bir durum, insan özene bezene alıyor.. bebek kıyafeti de olsa beyazlara ayrı renklilere ayrı açmak lazım ama işte arada karışan parçalar oluyor.. bu başlık altında bebeğinize biz de hediye alsak diyorum. Hangi şehirdesiniz?

gerçekten çok sinir bozucu bir durum, insan özene bezene alıyor.. bebek kıyafeti de olsa beyazlara ayrı renklilere ayrı açmak lazım ama işte arada karışan parçalar oluyor.. bu başlık altında bebeğinize biz de hediye alsak diyorum. Hangi şehirdesiniz?

Maalesef öyle aslında attığım tüm kıyafetler beyaz üzerine renkli desenleri olan şeylerdi ama bi çorap üzerindeki kırmızı ufak bi detay yaktı beni düşünceniz içinde teşekkür ederim ama ben sadece paylaşıp rahatlamak istedim birazcık çok incesiniz

Merhaba Kızlar,

Canım benim, gerçekten üzülüyor insan... Ama ben bu tür sıkıntıların daha büyüklerini bazen nazarları engellediğini düşünüyorum, belki garip gelecek ama böyle bir inanış işte... Hem böyle düşününce rahatlıyorum...

Geçmiş olsun, Allah sana ve bebeğine sağlık versin....

geçmiş olsun üzücü bişey olmuş allah beterinden korusun
bende dilzar gibi düşünürüm hep bir bardak dahi kırılsa rabbim benim başıma geleceği o bardağa verdi diye düşünürüm
inşallah bebeğinle yaşadağın yaşayacağın en büyük sıkıntı bu olur gelecek mutlulukların habercisi olsun inşallah bu sıkıntın :34:

Son düzenleme:
Sağolun kızlar teşekkür ederim evet bende kendimi böyle avuttum biraz inşallah daha büyük sıkıntıların kefaretidir.Dün eşimle çıktık bi kaç parça bişey aldık tekrar moralim yerine geldi :)

Deterjan gözüne karbonat koyup tekrar yıkamayı densen belki hafifler cnm bi bayan kıyafetlerını bu sekılde kurtardıgını soylemısti..
makınenın özellgınde suda bekletme varsa 2 saat falan suda beklet umarım cıkar.. tabi o boya veren kıyafetı yıkama :)
çıkmazsada canı saolsun bebişinın evde falan gıyındırırsın hemen buyuyolar zaten ınsanın ıcınde kalıyor.. bozma moralını olcagı varmıs :38:

Back
X