bebeğimin kordonunda 2 damar varmış ve midesi çok büyük:(

aysemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
9
7
86
İzmir
arkadaşlar bu durumu yaşamış ve doğum yapmış kimse var mı?varsa çocuğun sağlığı nasıl? trizomi 13 18 den bahsetti doktorlar. çok üzülüyorum. hiçbir sorun olmayabilirmiş de...sadece midesi için doğunca bir operasyon uygulanabilirmiş. ameliyat olmasına razıyım ama en büyük korkum kromozomlarıyla ilgili bir sorun olması tedavisi mümkün olmayan......amniyosentez yaptırmadım. üçlü testim normal çıktı.dua ile bekliyorum. dualarını bekliyorum. bu arada 33 haftalık hamileyim

hiçkimse cevap yazmamış ama ben yaşayarak cevabını aldım... hamileliğimin 8. ayında midesinin küçüldüğünü öğrendik. ebatları normalmiş. ama yine de doğana kadar hep şüphe içindeydik. tek arter olması bile sorundu.25 nisanda doğdu. 2 günlük bebek ultrasonlara girip çıktı. çok şükür hiçbir şey çıkmadı..sapasağlam bir oğlum oldu. diyeceğim şu bu durumu yaşayan başka anneler varsa içinizi ferah tutun gereksiz yere strese girmeyin. inşallah bebeklerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız.

Allah yavruna uzun,sağlıklı ömürler nasip etsin canım.Çok zor anne yada anne adayları için.Ne güzel ki atlatmışsınız.Umarım hiç bir sorun çıkmaz ve tamamıyla bitmiştir sorununuz.MAŞALLAH.

Slm bizde 20 haftalik ayrintili ultrasonda oglumuzun tek arter damarli oldugunu ogrendik. Ama geri hersey normal gorunuyor Allaha sukur. Haftaya buyumus mu diye tekrar ultrasona gircem, insAllah bende senin gibi oglumu saglikli bir sekilde kucagima alirim. Ben pozitif bakiyorum, karnimda cok mutlu cok hareketli cunki :)

slm benim bebeğiminde midesi büyük. amiyosentes yaptırcam28+2 deyim . bu sorunu yaşayan başka hamileler var mı

Back
X