Konuya yazacak yorumum yokta,
Bebegini mıncırasım geldi
Benim bebeģim de çok korkar. Hemen gözümün içine bakar benden onay almak ister gibi. Her defasında telkin ediyorum, gülümseyerek bir şey yok annecim, hav hav yaptı - annanen hapşu yaptı gibi açıklamalar yapıyorum. Herşeyin normal olduğunu hissettiriyorum. Benim oğlum da 6 aylık böyle böyle aştık biraz.
Kiyamam nede tatlidir ohicbir fikrim yok benimki 1 yaşında ikide ablasi var onlardan dolayı hayatin her haline alıstı hic sizinki gibi tepkileri olmadı belkide öyle bir bebek içli ve hassas mutlu bir ömür dilerim
Saglıkla mutlulukla büyüsün
Ay kıyamam ben ona yasa:)) ağzını buzmesi filan kimbilir çok tatlıdır.Bnm bebeğinde öyleydi zamanla geçti cnm.telkin edin.aglamasinada izin verin.Sonra sonra alışiyorlar.belliki hassas bir kuzu.nazli,mizirdanik tatlı bişi..Tepkilerini ağlayarak vermeyi ve öyle stres atmayı seviyor..rahatliyor.takmayin kafaniza.
Bizimki de düğünlerde falan babasıyla el ele oturuyor, o zaman sakin duruyor. Aslında bana kalırsa bir bebeğin ürkek olması normal ama çevremde çocuğu olanlar "sen çok sessiz ortam yapıyosun evde normal değil bu kadar" dedikleri için ve bir de son günlerde iyice arttığı için konu açtım.
Ucak yolunda oturuyorum 13 aylik canavar gibi bi kizim var ucak gecerken honkurerek agliyordu motosiklet gecse kus gibi ucup kucagimiza saklaniyordu.kelebek gibi narindi teyzesi.simdi o gecenlere bir kavga bir kizmalar gorsen yerlere yatarsin.kisacasi gececek uzulmeGörseniz ağzı ağlarken resmen aşağı dönüyorben de bilemiyorum ne yapayım, eve mehteran çağıramam ya ses olsun diye :)
Ucak yolunda oturuyorum 13 aylik canavar gibi bi kizim var ucak gecerken honkurerek agliyordu motosiklet gecse kus gibi ucup kucagimiza saklaniyordu.kelebek gibi narindi teyzesi.simdi o gecenlere bir kavga bir kizmalar gorsen yerlere yatarsin.kisacasi gececek uzulme
Ayyyyy yerim onu yaaa bayıldım bebeğinizehamileyim, ilk hamileliğim dolayısıyla hiçbir fikrim yok cevaba dair ama bana nedense basit bişey gibi geldi, ama ısırırım bebeğinizi o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?