1 yaşında ikizlerim var ve ayda nerdeyse iki kez kulakları iltihaplanıyor ve devamlı antibiyotik içiyoruz neden kulakta iltihap olur neler yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum...
banyo yaptırırken kulağına su kaçırıyorsanız büyük ihtimalle ondan tekrarlıyordur dikkat etmelisiniz bu bir doktor tavsiyesi ben demiyorum. birde ev ortamınız temiz ve siteril olmalı geçmiş olsun
cnm.ilk önce iyi bir uzman kulak burun boğaz dr. bul ona götür ve geniz etinin büyüklüğüne bir baktır.benim yeğenimde de aynı sorun vardı en sonunda geniz eti büyük çıktı...çok sık hastalanmasına sebeb olurmuş özelliklede kulaklara vururmuş...kulak ve burun arasında bir sıvı varmış ve geniz eti büyüklüğü sonucunda bu sıvı devamlı devir daim yapamadığı için kulaklarda problem yaratırmış...benim bebeğimde de kulaklarda problem olamaya başladı geniz etinden dolayı ben o yüzden hergün kendi yaptığım burun spreyini bebeğimin burnuna sıkıyorum ve çok faydasını gördüm...burun spreyinin tarifi şöyle tatlım;1 çay bardağı suya (çeşmeden veya kaynamış olmasın hazır sudan) silme yarım çay kaşığı karbonat ve 1 çay kaşığı tuz ekleyip karıştır ve sonra boş bir burun spreyi şişesine koy...hergün bebeğin burnuna sık en fazla günde 3 defa birer kere olsun...hiçbir yan etkiside yok rahatlıkla kullanabilirsin...ben çok faydasını gördüm...tez zamanda bebişlerin şifasına kavuşur inş...
çok teşekkür ederim cevaplarınız içi,n geniz eti problemimiz var zaten bebekliğinden beri bu şikayetlerimiz devam ediyor yaşı küçük olduğu için bişeyde yapamıyorlar tarifi yapıcam inş kaç günde bir tekrarlamak gerekiyor ve devamlımı???