Hayır 6 ayını doldurmadı şuan 87 günlük,zamanında doğmuş olsaydı 1haftalık falan olacaktı.kilo alımı mı perçentil dediğinizDüzeltilmiş ayi kac su anda? Percentilleri nasil? 6 ayini doldurmussa sadece sutunuz yeterli olmaz
Hayır bebeğim düzeltilmiş olarak 1 haftalık,9ayını doldurdu derken doğması gereken 40haftayı yenş doldurduEk gıdaya başladınız mı?
Cesaret edemiyorum ona ya ağlıyo çünküDirek kes cnm ilk 10 gun öyleydim bende mama bitti almadim bikmadan usanmadan sadece emzir bizde 1 aylik olduk 20 gundur hic mama vermedim yinede huyu benimkide gogsumde iyice dalmadan yatmiyo emzikte almadi. Gogus kalmadi valla
Bebeginiz su an 17 gunluk. 2 yasina kadar duzeltilmis yasini esas aliyoruz. Kilo alimini takip edin haftalik en az 150-200 gram aliyosa, gunde 4-5 kes cis yapiyorsa sutunuz yeterli demektir. Sutunuzun yaramamasi gibi bir durum olamaz, saglikli her anne iki bebege yetecek kadar sut uretebilir.Hayır 6 ayını doldurmadı şuan 87 günlük,zamanında doğmuş olsaydı 1haftalık falan olacaktı.kilo alımı mı perçentil dediğiniz
bende basta oyle dedim ama baktim sütüm yetiyo biraktim cunku buyuk oglum mamayla sutu birakti cunku mama tatli geliyo cocuklaraCesaret edemiyorum ona ya kilo ağlıyo çünkü
Aglamasi, aranmasi doymamasinin isareti degildirCesaret edemiyorum ona ya kilo ağlıyo çünkü
Peki üstüne o kadar çok mama yemesi yediğinide kusmuyo kussa fazla geliyo derdimAglamasi, aranmasi doymamasinin isareti degildir
Telekkür ederim.Peki deniyim ben bi o zamanmErhaba hayirli omurleri olsun.
Bebekler emme refleksleri ile gelirler dunyaya.
Yani emme hareketi yapmasi sadece doymamasindan degildir.
Bezini 4 5 kez dolduruysa doydugunu oradan anlarsiniz.
Emzirdikten sonra emzik vermeyi deneyin. bu onu rahatlatacaktir.
HEnuz kucuk oldugu icin emme araliklarini da kisa tutun.
Benim oglum da uzun uzun keyif yapa yapa emerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?