bebeğimin suyu çokmuş :(

bse_tzl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
7
0
16
Çanakkale
dün şeker yüklemesi yapıldı 75 lik. malesef şeker çıktı ve doktor bebeğimin suyunun çok fazla olduğunu ve erken doğum riski oldunu söyledi. diyete başladım ama çok acıkıyorum ne yapcam bilmiyorum.

kaç çıktı sonucun bende yaptıracam korkuyorum ağzımda buruşuk bir tat var ne olduğunu çözemedim. şekerden olabilir mi. hazırlığını yap çantanı hazır tut madem.

ay ne çantası ne doğumu kızlar ya suyu çok die yrn doğurucak mı bu kadın allahn iznyle bişey olmaz cnm doktorlar bazen fazla evham yaptırıo daa çok minikler doğsalar nasıl bakılır pamuklara sarsan korumaz diyetini yap sen cnm çok öğün yap ama az az ye ekmek hiç tüketme balığı bile sade olarak ye ekmeksiz yeşil salata tüket marul,göbek,kıvırcık rabbim yardım etsin bişey olmaz allahn iznyle

ay çantaya çok erken daha. açlık şekerim 100 çıktı doktorum 92 nin altında olması lazım dedi. 1 saatten sonra 144. 2 ci saatten sonrada 126 çıktı.

mrb aynı şeyleri doktorum banada söledi ama şekerim yüksek değildi ve son haftada suyun fazlalığı ortaya çıktı ve birsürü korkutucu hikaye doğuma ağlayarak girdim ağlarak çıktım ve sonuç nurtopu gibi oğluşum sapasağlam kucağımda. senin şekerin yüksek çıkmış sanrım dikkatli olursan Allahın izniyle hiç bişey olmaz.

ben suyu az olanın erken dogdugunu duymuştum ama çok olanın valla ilk defa duyuyorum. alttaki komşum gecen sene 7 aylık hamileyken dogum yaptı suyu azmış sezeryana almışlarıd.bebegi içerde yaşatan su
bencede sacma sen iyi düşün ve dua et bişey olmaz allahın izniyle

benım kuzenımede aynı seyi söylemıs doktor.suyu cok ve erken doğum rıskı var demıs. ıkı aylıktan berı yatıyor hıc bır ıs yapmadan suan 20 gunu falan var heralde.korkulacak bısey degıl bence

evet su fazlaliginin sebebi yuksek $eker oluyior genelde , bebekde biraz iri oluyor maalesef ama sorun deil hiç biri
bende bunlarin hepsi vardi, hatta $ekerimi 35. haftadan sonra tespit ettiler, ilk su fazla oldugunda hemen $ekere bakildi ama normaldi 20 li haftalarda ..
sonra oglumun kilosu çok olunca direk diyabet te$hisi koyuldu, az almi$ doguma diyet yeterli dedi dr
bende dikkat ettim yediklerime ve oglum 40 haftada 4 kg dogdu

ben 32 haftaliken ta$indim $ehir degi$tirdim,15 ay lik kizim vardi hep ilgi bekleyen, evde cani SIKILIRDI kizimin her gun parka inerdik 5. katdan asansorsuz :)
mahhalenin için de tur atdik son gune kadar..
yani erken dogumla ilgisi olmadi bende , karnim çok $i$ti ama herkes ikizmi diye soriyordu
ve inanilmaz kolay bi dogumum oldu 4 kg luk çocugu normal dogurdum iki dk da :1:

sen benim kadar çok hareket etme istersen :) ama diyetini yap

karatay diyetini ara$tir ve onu yap dr unada dani$arak tabi, acikmazsin yasaklari yemezsen ..

Son düzenleme:
Back
X