- 31 Ekim 2013
- 21.643
- 72.790
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
ayy nasıl acımıstırbıraz daha dikkatlı olun bundan sonra
yazık bebege
tırnak etı kısmı fecı acır
Geçmiş olsun biraz sütünüzden sürerseniz iyi gelir çabuk iyileşir korkmayın küçük bebekler hızlı büyür yaraları çabuk iyileşir
bebegim yeni dogdugumda korkumdan aylarca tirnagini kesememistim ben gecmis olsun
ben ço korkuyodum o yüzden kesemiyodum ama çok da uzamıştı tırnakları bi de geceleri eldivenler elinden çıkıyo sürekli ve elleri yüzünde uyuyo bebeğim korkuyodum yüzünü çizer falan diye o yüzden bakıcımız ben keseyim dedi yoksa ben de daha bikaç ay kesemezdim, kaza işte ama içim cız etti cız...çok teşekkür ederim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk zamanlar bebegimin tirnaklarini annem yada kayinvalidem kesiyodu o minicik parmaklari acitirim diye cok korkuyodum 2 3 aylik olunca kesmeye basladim mecbur herzaman onlar kesemiyecegi icin.bidaha daha dikkatli olursunuz anne olmak bole bisey iste icimize dert oluyo hersey rabbim evlatlarimizi korusun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
39 günlük bebeğimin tırnağını keserken yanlışlıkla etini kestik, epey derin kesmişiz çok kanadı, nolur yardım edin yAPMAM gereken birşey var mı, batticon sürsem mi mikrop kapmasın diye, çabuk iyileşir mi..?? çok üzgünü bebeğimin canını yaktığım için şimdi de korkuyorum mikrop kapar mı diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?