Bebegimin tuvalet sıkıntısı ve sütüm yeterli değil

hanife0808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
2
0
1
41
8 ocakta sezeryan ile dogum yaptım. Bebeğim kakasını 4 gunde bir 6 günde bir yapıyordu yapamıyor fitil kullanıyorum .bağırsak tembelliği yapar mı fitil?

Birde sütüm yeterli değil bebelac gold veriyorum 4 ölçeğe geçtim 2 saatte 3 saatte bir veriyorum.önce meme veriyorum ağlıyor ozaman da mama veriyorum.olcegi ve saati normal mi

Fitili sürekli kullanmak sıkıntılıdır. Mama dan olabilio büyük ihtimalle mama değiştirin bi süre

Tomrisin emzirme günlüğü diye yazı dizisi var okumadıysanız onu okuyun. Sütünüz yok sansanız da emzirin bol bol emzirin sütünüz gelecektir. Tamamen anne sütüne geçince bebeğin dışkılaması da normale döner. Kabızlık için de sık sık fitil veya ilaç kullanmak tabi ki doğru değil. Dışkısı çok katı mı oluyordu, kıvamı normalse 3-5günde bir yapması anormal sayılmaz. Mama verince su da vermek gerekir onu da ihmal etmeyin. Ama dediğim gibi emzirmeye çalışın direkt çözün olayı. Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Sütünün yeterli olmadığı kanısına nerden vardın?sadece emzirdiğin günler ne kadar çişli kakalı bez alıyordun ve sadece emzirdiğin dönemde kilo alımı nasıldı. Sürekli emzirirsen süt geliyor ,1 yada 1 bucuk saat arayla emzirirsen sürekli uyarılmış olur

Fitil kullanmamaya çalışın karnına bol bol masaj yapın bacak hareketleri yaptırın onlar rahatlamasına yardımcı olur. Bol bol emzirin daha sütünüz gelir, mama vermeniz kesin gerekliyse önce emzirip arkasından verin, direkt biberon vermeyin bebelac gold iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…