bebeğimin ultrasonda küçük görünmesi

kaderakyrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
21
6
1
29
İyi geceler arkadaşlar kontrol için doktora gittim bebek kesesı kucuktu ama kalp atışı az atıyordu 7 haftalık hamileyim 10 gün sonra yani bugün doktora gittim kontrol için kesem büyümüş ama çocuk küçük görünmüyor dedi kalp atışlarını dinletmedi bu arada arabistan da yaşıyorum gittiğim doktor mısırlı çokta anlamıyorum bende iki tahlil istedi birini yaptım biri cumartesi yapılacak bebeğin yasiyormu düşük tehlikesi varmı die bakmak için olduğunu söyledi korkuyorum sizin başınıza ole bi olay geldimi lütfen yardımcı olun(ilk hamileliğim)

Riskli bir durum varsa vajinal ultrasonla baksa?
Hem kalp ritmini daha net duyar hem de bebeği görme olasılığı artar.
Benim 8. haftaya kadar alttan muayene ile göründü bebeğim sadece, belki sizin de öyledir.

Riskli bir durum varsa vajinal ultrasonla baksa?
Hem kalp ritmini daha net duyar hem de bebeği görme olasılığı artar.
Benim 8. haftaya kadar alttan muayene ile göründü bebeğim sadece, belki sizin de öyledir.
Ben guvenemedim oda istedi alttan muayeneye cumartesi bekliyor bizi düşündüm ve vajinal ultrasyonda baktırmaya karar verdim ama tahlil sonuçları düzgün çıkarsa eğer çıkmazsa allah büyük

Ben guvenemedim oda istedi alttan muayeneye cumartesi bekliyor bizi düşündüm ve vajinal ultrasyonda baktırmaya karar verdim ama tahlil sonuçları düzgün çıkarsa eğer çıkmazsa allah büyük
Halk arasında böyle bir inanış var, ilk başlarda ben de tereddüt etmiştim.
Ama hiçbir hekim vajinal ultrasona zararlı demiyor, sadece tercihe bıraktıkları için bir spekülasyon ilerlemiş gidiyor.
Bence hiç beklemeyin sonuçları, yarın hemen gidip baktırın.
Vajinal ultrasonda görebiliyorlar sanırım kanama ya da düşük olasılığı var mı diye.
Hiçbir bulgu bulamadı olumsuz ama yine de tatile gideceğim için progestan diye bir ilaç verdi.
Belki sizin durumunuzda da bu hapa başlamanız gerekiyordur.
Sadece görünmediği için korkmuşsunuz, belki de basşka bir şey olabilir.
Bir gün bile çok önemli, beklemeyin yarın hemen gidin.

Arabistan da olduğum için cuma günleri tatil oluyor cumartesi 5 ten sonra oralar doktorlar tahlillerde çıkacak hem onlara batırıp hemde vajinal ultrasyon olmayı istiyecegim yanlız bebek olmuşsa mide bulantıları durur demi benim hala midem bulanıyor her sabah göğüslerde ağrı var ve rahim ağrısına var dediğiniz gibidir umarım başka bi nedenden gorunmuyordur

Bebek oluşunca mide bulantısı durmaz, birçok arkadaşım 6.aya kadar bulantı yaşadı.
Ben göğüs ve kasık ağrısı ve uyku hali hariç hiçbir belirti yaşamadım ilk günden beri.
Aksine doktorum 3.aya girerken bulantımın artık başlaması gerektiğini söyledi ama hiçbir sorun da görünmüyor.
Siz kalp atışını zaten duyduysanız dış gebelik değildir.
Belki geç döllenmedir, 7 değil 5-6 haftalık hamilesinizdir, yanlış hesaplama olabilir.
Adet tarihime göre 11 haftalık olması gerekiyor ama şuan 9 haftalık, geç yumurtlama dönemimden.
Hergün folik asitinizi için, bol bol protein alın, bol su için.
Benim 9 hafta bitti, bebeğim olması gerekenden hızlı büyüyor fazla protein yediğim için.
O sayede geçen hafta görebildik biz normal ultrasonla.
Siz de bir deneyin, bir faydası olabilir belki.
İçinizi ferah tutun, sakin olun.
Umarım hiçbir şeyiniz yoktur, sizin de bebeğinizin de.

Yanlış hesaplandigini bende idda ediyorum doktora yok dio adet başlangıcından hesaplanır en Son 21 ekim hasta oldum 28 de temizlendim ve doktora iltihap için gittim fitil verdi 4 gün ilişki yasakladı ben fitillere verdiği gün değil ertesi günü başladım 28 de benm hastalığım bitti 5 günde ole geçti kasım ayı 5 gibi falan ilişkiye girdim ve bunu ona anlattım ama dinlemedi ole hesaplanır dedi bana hamile kalmadan 3 ay önce başladım folik asit kullanmaya ve hala devam ediyorum yemekte iştahım azaldı çok işime yarayan şeyleri yiyorum artk meyve sebze çok sağolun bi büyüğünü yardımına gerçekten ihtiyacım vardı inşallah bebeğimin bişeyi yoktur samimiyetinizi sevdim allah razı olsun sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…