Bebeğimin uyku sorunu

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızım cok gec gece uykusuna dalıyor . Onbir de asla uyumaz cok cok nadir . Oniki ve bir gibi dalar . Normal mi degışir mi ?

Gece çok sık uyanmiyorsa ve sabahta erken kalkmiyorsa ayrıca gündüz uykuları çok uzun sa boyle geç uyuması çok normal..düzene girmesi için saatlerine dikkat et.

Kaç aylık? Büyüdükçe az biraz değişir.aşı,diş, hastalık vs etkiler ama belli bir rutini tutturmazsanız ileride çok zor olur.uyku rutini oluşturun mesela her akşam aynı saate yıkayın,besleyin öyle uyutun zamanla düzelir.gece uyandığı da ışığı açmadan sessizce emzirin konuşmayın.

Bebeğiniz kaç aylık? Ayına göre gündüz çok uyuyorsa ya da gündüz uykusuna geç yatıp geç kalkıyorsa bundan da kaynaklanabilir. Ya da son ve en kuvvetli ihtimal; huyu böyledir :) Yaralarımı deştiniz şu an :)

Yedı aylık . Gece uc dört kez uyanır emer uykuya devam eder genelde . Ama bıkac gündür hemen dalmıyor gece . Yenı huy cıkardı

Bizde 7ayligiz iki haftadır falan sabahliyorduk sıkıntısı dismis çıkardı ust dislerini. şimdi gece 2 de yatıyor dogdugundan beri 12 den önce yattığını hatirlamiyorum. Gündüzleri uyutmasamda aynı gece geç yatıyor

Dişten olabilir sızlıyordur ağrı yapıyordur aniden ağlayarak uyandığı oluyormu? Kulağında Ağrı'da olabilir dişten dolayı yanağı kızarabilir

bu ara benim kzim sabah ezanını duymadan uyumadi dişler cikti düzeldi... şimdide gece 12-1 den önce uyumuyor... hele geçen gun 22.00 gibi uyudu çok sevindim erken uyudu diye megersem erken sevinmisim 24.00 gibi bu uyandı sonra sabahladik gene...en azindan bizimki öğlene kadar uyuyo... ne yapalim bizimkilerinde huyu oyle demekki

Bizde 7ayligiz iki haftadır falan sabahliyorduk sıkıntısı dismis çıkardı ust dislerini. şimdi gece 2 de yatıyor dogdugundan beri 12 den önce yattığını hatirlamiyorum. Gündüzleri uyutmasamda aynı gece geç yatıyor
Benımkıde oyle . Onda yatan var arkadaşlarımın bebeklerı . Benımkı onbırde bıle cok zor uyur nadir onıkı ve sonrası dalar ve en az ıkı kez uyanır

bu ara benim kzim sabah ezanını duymadan uyumadi dişler cikti düzeldi... şimdide gece 12-1 den önce uyumuyor... hele geçen gun 22.00 gibi uyudu çok sevindim erken uyudu diye megersem erken sevinmisim 24.00 gibi bu uyandı sonra sabahladik gene...en azindan bizimki öğlene kadar uyuyo... ne yapalim bizimkilerinde huyu oyle demekki
Evet dıyelım altı veya yedı de uyandı emer uyur on onbire kadar masAllah

Dişten olabilir sızlıyordur ağrı yapıyordur aniden ağlayarak uyandığı oluyormu? Kulağında Ağrı'da olabilir dişten dolayı yanağı kızarabilir
Ağlayarak uyanıyor evet ama hep öyleydı ama normal ağlama yani

çocuk doktoruna bi sorar mısınız milupa humana gibi markaların çaylarını kullanmanızda sakınca var mıymış?

milupa gece çayı mükemmeldi burdan bi hanım önermişti ama ben kendime kullandım.

bebekler kullanabilir mi hangi yaştan aylıktan itibaren vs bi danışır mısınız?

nolur sormadan denemeyin ama doktora bi danışın gerekirse telefonla.

yetişkin bünyesini öyle rahatlatıp mışıl mışıl uyutuyosa bebeği de uyutur bence

Kızlar bısey daha sorucam . Ben yapamıyorum pek cok fazla dıkkat edemıyorum bu konuda yani. Besleme konusunda . Bşr yaşına kadar şeker tuz vermeyın dıyorlar vermeyen arkadaşlarım cok var kendımı suçlu hıssedıyorum . Benım tembelliğimden kaynaklanıyor yemek yapıyorum tuz atıyorum . Bıde cok degıl bazen şekerliseyler denk gelıyor . Ağlıyor mesela verıyorm. Daha cok anne sütü verıyorum

Kızlar bısey daha sorucam . Ben yapamıyorum pek cok fazla dıkkat edemıyorum bu konuda yani. Besleme konusunda . Bşr yaşına kadar şeker tuz vermeyın dıyorlar vermeyen arkadaşlarım cok var kendımı suçlu hıssedıyorum . Benım tembelliğimden kaynaklanıyor yemek yapıyorum tuz atıyorum . Bıde cok degıl bazen şekerliseyler denk gelıyor . Ağlıyor mesela verıyorm. Daha cok anne sütü verıyorum
Benim cocuk dru 1yasina kadar asla tuz verme dedi 1yasindan sonrada az cok az koy dedi cünkü biz büyükler bardak bardak su icebiliyoruz tuzlari atiyoruz ama onlar daha cok kücük tuz böbreklerine zarar verir demisti vermeyin ltf ona bi tabak ayri pisirin

Back
X