Bebeğimin uykusunda hatam nerede?

Bu çocuklarda bir şey var ya asla uyumuyorlar 🤣 benim oğlum 9da yatıyor normalde 11e kadar 4 kere uyanıyordu sonra dalıyordu birkaç gündür 1 kere kalkıyor dilimi ısırayım yani 11-12ye kadar 1 kez uyanıyor 😃
Ben 21.30 da yatırdım. 22.00 e kdr uyudu. Şuanda saat 23.10 2 dakika aralıklarla 4 kere uyandı. Şuanda eşim kucağında sallıyor gözler fal taşı gibi uyumak için ağlıyor ama.

zaten uyuyamadıklarında keyifli olsalar soeun yok. hem uyumadığı için huzursuz hem de uykuya direniyor 😂

ama hiçbir sorunu olmayan bir bebek de durduk yere uyanmaz. illa ki bir ağrısı, huzursuzluğu vardır.

uyku eğitimi döneminde biz kendi kendine uykuya dönmesi için çok caba gösterdik valla. 14 gün boyunca evde sürekli kaos vardı. saatlerce ağladı. bazı bebeklerde olmuyor iste. sürekli aynı sekilde uykuya dönmek istiyor. kendi kendine uyumayı öğrenecek diye biz uykuyu unuttuk valla. en sonunda yarıda bıraktım eğitimi. en azından simdi uyuyor 😂 uyandıkça emzirip yatırıyorum. Allahtan emince hemen uyuyor 🥲😂
Bugün karar vermistim uyanınca hemen kucağıma alıp geri uyutacagim diye 15 dk içinde 4 kere kalktı. Eşim kucağına alıp salona getirmiş Çocuk fal taşı gibi etrafa bakıyor arada ağlama nağmeleri atıyor uyumak için ama uyumuyor 🤦🏽‍♀️

Bugün karar vermistim uyanınca hemen kucağıma alıp geri uyutacagim diye 15 dk içinde 4 kere kalktı. Eşim kucağına alıp salona getirmiş Çocuk fal taşı gibi etrafa bakıyor arada ağlama nağmeleri atıyor uyumak için ama uyumuyor 🤦🏽‍♀️
valla ben uyku eğitimi döneminde 2 saat ağladığını bilirim 😂 ama yok, o memeyi almadan uyumadı 😂😂

Ah ne güzel bir temenni🙏🏽 bunu düşünüp ağlarken sanki biri gelip sarılmış gibi. Annem ama yanında ona destek olacak bir bakıcı da bulmak istiyorum.
❤️🥹bence gayet iyi fikir bebeğine bakıcı bakacak annende yanında olacak yani aklın da kalmayacak neden çalışamayacağını düşündün ki zaten? Benimde keşke senin gibi bir seçeneğim olsa da iş hayatına geri dönebilsem ben bakıcıya sadece emanet edemem 🥺

Ben 21.30 da yatırdım. 22.00 e kdr uyudu. Şuanda saat 23.10 2 dakika aralıklarla 4 kere uyandı. Şuanda eşim kucağında sallıyor gözler fal taşı gibi uyumak için ağlıyor ama.
Benimki de dün 8de uyudu 12ye kadar 3-4kez uyandı gece 3ten 6buçuğa kadar uyanıktı çok zor uyuttum kabus gibi bir geceydi🫨🫨

Back
X