• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİMİN VESİLESİ HANGİ DOKTOR OLACAK

encokistedigimsin

ELHAMDÜLİLLAH ALA KÜLLİ HAL
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
931
920
108
7 yildir ugrasiyorum gitmedigim dr kalmadi. Elimde bi poset icinde gerekli tum tahliller ve teshis sebepsiz infertilite. Bi sknti yok ya olur dedik 3 bol umutlu ama sonucu olumsuz tup bebek denemesi. Bursadayim gitmedim dr kalmadi. Simdide istanbula bi el atim diyorum ay kafayi yicem. Nolur bir fikir verin bulent tras var aklimda su anda. Allahm caresizligimu gor ne olur su mubarek mevlut kandilinin hurmetine

7 yildir ugrasiyorum gitmedigim dr kalmadi. Elimde bi poset icinde gerekli tum tahliller ve teshis sebepsiz infertilite. Bi sknti yok ya olur dedik 3 bol umutlu ama sonucu olumsuz tup bebek denemesi. Bursadayim gitmedim dr kalmadi. Simdide istanbula bi el atim diyorum ay kafayi yicem. Nolur bir fikir verin bulent tras var aklimda su anda. Allahm caresizligimu gor ne olur su mubarek mevlut kandilinin hurmetine

Bende tüp bebek yaptırırken sebebsiz infertilite ile gelen bir bayanla tanıştım onların tüp bebekle çocukları oldu ikiz daha sonrasında lohusa iken kendiliğinden hamile kaldı bir daha çocukları oldu. Alah bizlerede nasip etsin inşallah bizde erkek infertilitesi var 10 yıldır çocuk özlemi çekiyoruz. Hepimiz en iyi dr. en iyi merkeze gitmeye çalışıyoruz burada da tartışıyoruz şu mu iyi bu mu iyi diye ama bir bakıyorum basit bir klinikte tüp bebek yaptıranın bebeği oluyor hayretler içinde kalıyorum.Herşey nasip kısmet ama nazara da inanıyorum nedense çektiğimiz üzüntü ile değil de çocuksuz ve rahat oluşumuz milletin gözüne batıyor rahatlarından rahat akıyor diye tabir ediliyoruz :) bide bize sorsalar :( bu yüzden sanki çocuğumuz olacakmış ta sanki birşeyler mani oluyormuş gibi hissediyorum belki de psikolojiktir bilemiyorum.

Arkadaşım türkiye genelinde başarı yüzdesi en yüksek kurum bahçeci fulda diye biliyorum hatta memorialle yarış halindeler. %1 bile şansın artacaksa bu ikisinden birini seçmeni tavsiye ederim. ben fulyada gebe kaldım ama memorialide çok iyi anlatıyorlar. şuda var ama merkezdir doktordur ilaçtır vs vs şeylerin bir yerden sonra bahane olduğunu düşünüyorum canı veren allah ol dedikten sonra hiç olmayacak bir şehirdeki kıytırık kliniktede olur. ama sen elinden gelen herşeyi yap bol bol araştır hatta git bu merkezlere yüzyüze konuş hangisi sıcak gelicek sana

M350 M350 evet aynen kismet ben tupten soraki ay kendilgnden hamile kaldm bazen birak su ilaclari drlari olsa zaten olr kendin yasadn en byk ornegni diorm bi sebepte yokolmamasi icin ama bellibi sure sora yine dayanamiorm dr ariyom

Hep derdm ay yillarca olmuyo nasl dayaniolar die evlat hasreti yakiyormus yasatmiyormus gormus oldm. Allaha ruyalarmda gormek icin yalvariyorm cocugmu. Gordgm gun cok mtlu geciyor

Hep derdm ay yillarca olmuyo nasl dayaniolar die evlat hasreti yakiyormus yasatmiyormus gormus oldm. Allaha ruyalarmda gormek icin yalvariyorm cocugmu. Gordgm gun cok mtlu geciyor
Aynen canım bende rüyamda görmek için dua ediyorum, duygularıma tercuman olmuşsun :KK61: gelsin artık :KK46: inşalah.

Back
X