Çocuk Hastalıkları bebeğimin yüzünde asimetri var!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

altxixnpati

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
9
3
86
52
İstanbul
arkadaşlar bebeğimin alnının bir tarafı geride kalmış ya da çökük diyelim.36 haftalık doğdu. Şimdi 1 ay oldu ilk zamanlara göre düzelme var gibi, tamamen geçermi? Bilgisi olan varmı?doktor kilo alımıyla beraber genelde doluyor diyor, ama beyin cerrahi,göz ve kbb ye de bu arada göstereceğiz. böyle bir deneyim yaşayan varmı?:58

cnm ablamın ikiz kızlarından biri doğduğunda öyleydi hemde ciddi derecede içe çöküktü tek taraf dr lar
geçmeyebilir demişti ama hiç birşey kalmadı 1 yaşında olmadan geçti çöken tarafa yatırmamaya çalış cnm şuanda tostoparlak tombiş bir yüzü var

Bunu duyduğuma çok sevindim.Bu hafta beyin cerrahine gittim.Tomografide radyasyon var, emarda anestezi alması lazım dedi
Bu kadarcık bebeğe yazık dedi. Kendi doktorum ultrason çekelim dedi. Oda anestezi gerektiriyormuş. % 80 değişti ama tam geçmedi. Bugün 37 günlük inşallah geçer.Bana güzel haber verdiniz.

canim benim oglumda 36 haftalik dogdu onunda yuzunde yamukluk var ama bu zamna kadar hic kimse doktorlar dahil fark etmedi sadece 2 bucuk aylikken goturdugum bir prof fark etii dediki yamuk tarafa yatirma duzelir dedi ama bnmki dogustan degil hep ayni tarafa yatmakdan.simdi nasil diye sorarsn kimse fark etmiyo ama benim gozume batiyodu onceden simd daha iyi duzeliyo seninki daha kucukmus duzelir merak e tme

benim kızımında alnının yarısı bi garipti :) diyodum saçlarını hep uzun kullanır artık yapacak birşey yok :) ama zamanla düzeldi şuan 8 aylık hiç bişey kalmadı
morelini bozma bişey olmaz

benim kızımında alnının yarısı bi garipti :) diyodum saçlarını hep uzun kullanır artık yapacak birşey yok :) ama zamanla düzeldi şuan 8 aylık hiç bişey kalmadı
morelini bozma bişey olmaz

Yanıtlar için çok teşekkür ederim herkese.
Aynı şekilde düşünüyorum, kahkül bırakır büyüyünce diyorum kendi kendime. Dün 2 ay bitti. Daha endişelenecek çok zamanım var demek. Yüzüne bakıp üzülüyorum. Umarım boşuna endişeleniyorumdur. dün doktora şiş görünen yere masaj önerirmisiniz dedim. Orası kemik bir şey değişmez dedi.Ezik olan yerin gelişmesini beklemekten başka çarem yok.

Arkadaşım Allah tez zamanda şifasını versin, bak birçok bebekte olmuş ama zamanla düzelmiş, inşaAllah düzelir.

benim kızımında sol tarafı daha çökük, yanak diğerine göre daha küçük, zeytinyağla ovuyorum ama hala bi düzelme olmadı, 7 aylık oldu kızım, doktoru geçer diyor ama hala geçmedi

Benim kızımda alında, gözde ve kaşta var. Alının düzelmeye doğru gittiğini görüyorum. Kaş ise diğer kaşa göre oldukça basık. bu sebepten de gözde geride diğer göze göre. Herkes geceçek diyor. Bekliyoruz umutla!

Merhaba, uzun süre olmuş ama bebeğinizin son durumu nasıl acaba benimde 5 aylık bir kızım var alnının bir tarafı basık göz hafif dışarıda gibi çocuk doktorumuz geçebilir dedi önümüzdeki ay beyin cerrahına götüreceğiz.
siz bu süreçte nasıl bir tedavi geçirdiniz şuanki durumu nasıl bebeğinizin teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…