Bebegimin yuzundekiler ne ;( lutfen yardim edin

oyas23

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
179
63
13
39
Arkadaslar oglum bugun 37 gunluk dogdugundan beri yuzunde ve kafasinda kizarikliklar var icindede beyaz kucuk sivilceler hergun bnlar yer degistiriyor bazilarida sabit kaliyor bi saat bi bakmisim yuzunde 5 6 yerinde kizariklklar var sonra bi bakmisim yok kafasinin icindede ile ensede var gwcen gun doktor kontrolumz vardi doktor bebek daha cok kucuk normal bisi dedi ama cevremdekiler kafami karistiriyo alerji bu falan die... annmde bise yok daha bebek o duzelicek diyor. bebegim anne sutu ve ek mama aliyor... doktora her istedigimde oturamam esim sehir disinda calisiyor ve ben koyde oturuyorum... bebeginde bole olup duzelen varmi

oglumu iki gunde bir yikiyorz kaliteli ureunler kullaniyorz eslari uyulu yeri temz hani bunlarada dikket ediyorum

İsilik olabilir, bebeği çok giydirir sıcak tutarsanız sivilce şeklinde döküntüler olur. Ciltleri hassas olduğu kadar kendini tamir de edebilen yapıdalar. Doktorunuz da normal demişse endişe edilecek bir şey yoktur bence. Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah.

odasinda soba yakiyoruz mecburen biraz sicak oluyo her dakka sobayi acip kapiyom odayi ayni isida ttmaya calisyom ama bazn cok yaniyo peki bu isilik vucudunda degil yuznde kafasinda olmasi normalmi

Yüzünde, kafasında ve bedeninde olabilir. Ter bezlerinde tıkanmadan dolayı oluyor. 3-4güne geçer eğer isilikse ve bulunduğu ortamın sıcaklığı veya kıyafetleri aşırı sıcak tutacak şekilde değilse. Artık duruma bakarsınız oda çok sıcak olursa kıyafetini inceltirsiniz veya kapısını açıp odanın aşırı sıcak olmasını engellersiniz.

isilige benzior odada soba yakilmasida kaniti bence
neresi terliyorsa orada çok olur

Benim bebeğimde de aynı sivilcelerden var 28günlüğüz saçlı bi bebek şapka falan takmıyorum banada sıcaktan gibi geliyo ama evimizde çok sıcak değil aslında yüzüne pişik kreminden sürdüm

Banyo suyunu biraz sıcak yapınca bile çıkıyo. Özellikle büyüklerimiz hep "aman bebek üşümesin" diyor ama abartmamak lazım. Bizimkinde de çıktı isilik normaldir, geçer birkaç güne. Pişik kremi ben sürmem yüze.
Allah başka sıkıntılar vermesin inşallah

Kisin 27 dereceden yukari cikarma bebegin odasini yazında 23 derece uygun hele sobalu odaysa tek kat giydir bende soba yakiyorum sadece citcitli badisi altindada ince pijamasi elleri acik ayağında bir corapla duruyo bebekler sicagi sevmez huysuzlanir aglat buyuklere bakma sen onlarin teni bizden ince kanlari bizden hizli akiyo emerken bile terliyo garibanlar ferahlatmak lazım terleyip teri uzerinde soguyup hasta olcagina ince giydir rahat et bnm kiziminda suratında oluyo derisi bile dokuluyo bazen hemen cikartiyorm uzerini

Benim bebeğimde de aynı sivilcelerden var 28günlüğüz saçlı bi bebek şapka falan takmıyorum banada sıcaktan gibi geliyo ama evimizde çok sıcak değil aslında yüzüne pişik kreminden sürdüm
sapka takmayi bende biraktim simdi biraz hafifledi gibi

bende sicagi hic sevmem elimden geldigince onun icin duruyrum ama biraz dusurdum sicakligi kalknda giydrmiyorum ama bu ara sanki biraz hafifledi yanliz uyurken cogu kayboluyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…