İsilik olabilir, bebeği çok giydirir sıcak tutarsanız sivilce şeklinde döküntüler olur. Ciltleri hassas olduğu kadar kendini tamir de edebilen yapıdalar. Doktorunuz da normal demişse endişe edilecek bir şey yoktur bence. Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah.
sapka takmayi bende biraktim simdi biraz hafifledi gibiBenim bebeğimde de aynı sivilcelerden var 28günlüğüz saçlı bi bebek şapka falan takmıyorum banada sıcaktan gibi geliyo ama evimizde çok sıcak değil aslında yüzüne pişik kreminden sürdüm
Kisin 27 dereceden yukari cikarma bebegin odasini yazında 23 derece uygun hele sobalu odaysa tek kat giydir bende soba yakiyorum sadece citcitli badisi altindada ince pijamasi elleri acik ayağında bir corapla duruyo bebekler sicagi sevmez huysuzlanir aglat buyuklere bakma sen onlarin teni bizden ince kanlari bizden hizli akiyo emerken bile terliyo garibanlar ferahlatmak lazım terleyip teri uzerinde soguyup hasta olcagina ince giydir rahat et bnm kiziminda suratında oluyo derisi bile dokuluyo bazen hemen cikartiyorm uzerini
onuda denedim ama kizarikliklar dewamettiSütünü sürsen iyi gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?