bebeğimiz olmuyor ve eşimin ailesi beni çok üzüyor...

tuanailayda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
219
0
26
Ankara
mrb arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim benm sağlık problemim var bu nedenle beebğimiz olmuyo eşim herkese kendisinn istemedğini sylüyo ama bu yüzden ailesi ona çok yüklenyo onun için çok üzlüyorum eltim çok fena bir insan sürekli benm moralimi bozyo benm iki tane çocuğum var sende çok salaksın eşinn gnlünü yapamdın falan dye ve bebkleri olmuyo dye herkese yayıyo eşimi seviyorum ama onunda baba olmk hakkı bebğim olmazsa ne yaparım bilmyorum yapabileceğim bişey yok eşimin ailesni zaten sevmiyorum onları bu piskoljyle hiç çekemyorum sizce ne yapmalıyım?

mrb arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim benm sağlık problemim var bu nedenle beebğimiz olmuyo eşim herkese kendisinn istemedğini sylüyo ama bu yüzden ailesi ona çok yüklenyo onun için çok üzlüyorum eltim çok fena bir insan sürekli benm moralimi bozyo benm iki tane çocuğum var sende çok salaksın eşinn gnlünü yapamdın falan dye ve bebkleri olmuyo dye herkese yayıyo eşimi seviyorum ama onunda baba olmk hakkı bebğim olmazsa ne yaparım bilmyorum yapabileceğim bişey yok eşimin ailesni zaten sevmiyorum onları bu piskoljyle hiç çekemyorum sizce ne yapmalıyım?

eltin ne hakla sana salaksn fln der, ağzının payını ver ona. ilişkinize karışmamanız gerektiğini anlasın. ayrıca ne demek eşinin gönlünü yapamadın, o çocuklarını eşinin gönlünü yapmak, onu hoş tutmak için mi yapmış? böylelerini bilirim, evlilği kurtarmak için, ya da daha iyiye götürmek için çocuk yaparlar. yazık o doğan çocuklara. sizde bunu onun yüzüne vurun, salak, cahil bi kadının sizi üzmesine fırsat vermeyin. ayrıca sizde boşyere üzülmeyin, tıp çok ilerledi. mutlaka çocuğunuz olur. olmadı tüp bebek denersiniz.

eltin çok biliyo sinir oluyorum böyle evliliğe çocuğa karışmalarına sanae kardeşim

keyfim ne zaman isterse o zaman yaparım çocuk yapsan sanki onlar bakacaklar

üzülme hiç tedavi görüyor musun bununla ilgili

Henüz 2 yıllık evlisiniz.Bu tarz konuşmalar çok yersiz.
Şimdilik ikimiz de düşünmüyoruz,kısmet,nasip deyip kapatın.

Eltinin söylediği sanırım eşinin istemiyorum demesiyle alakalı.
Eşin istemiyor,eşinin gönlünü yapamıyorsun (eşini razı edemiyorsun) demek istemiş.
Acelemiz yok,daha genciz,biraz evliliğin tadını çıkaralım diyebilirsin.

Bebek konusunu stres haline getirme.Hayırlısı olsun,mutlaka bir zamanı vardır.

Canım bu Allah'ın takdiri olur ya da olmaz.
Gereksiz laflar yüzünden sakın moralini bozma. İnançlı ol dua et. Herşey olacağına varır zaten.
Eşin senin yanındaymış bunun değerini bil.
Allah yardımcın olsun.

eltine ne ki ister çoçuk yaparsınn ister yapmassın :47:sende deseydin ya 2 çoçuk yaptıysan oda senin salaklıgın biz daha istemiyoruz diye

takma kafana saglık sorunlarını atlatmayı düşün yoksa böyle düşünmeye devam edersen çoçugun olmaz

Saglik sorunun nedir? Tedavi olursun, tup bebek yapilir insallah zamani gelince bebegin olur.. Buna canini sikma yeni evli sayilirsiniz..

Yanliz esini tebrik ederim, ben istemiyorum diyor, senin ustune yikmamis.. Esine saril eltini duyma. Bazi eltiler densiz olurlar napicaksin..

Son düzenleme:
herşeyin bi çözümü var canım..
eşin anlayış göstermiş bu çok güzel....
yani sağlık bu allah şifa versin...

eltinde çok biliyomuş onane istersen çocuk yaparsın istersen yapmazsın bu olay kimseyi ilgilendirmiyo bu senle kocan arasında olan bişey başkasının karışmasına izin verme kimsenin söylediğinide kafana takma ama karışmalarınıda izin verme Allah gönlüne göre versin inşallah

Sorunlar cozulur arkadasim ama en onemlisi ruh sagligin moralinin yuksek olmasi lazim ...Bende yasadim bu tip sorunlar tedavi gordum falan....onerim kimseyi dinleme kulagini tika ...en onemlisi psikolojinin iyi olmasi cunku...agzi olan konusur...

çocuk yapıp yapmıyacağımıza biz karar veririz yatak odamız seni ilgilendirmez de bidaha konuşamaz eltin canını sıkmalarına izin verme benimde 4 yıl sonra çocuğum oldu tedaviyle seni çok iyi anlıyorum moralini bozma senin canını sıkanın sende canını sık eşin anlayışlı davranıyomuş gerisini hiç takma

o çok bilmişlerden o kadar çok var ki!!!
o psikolojiyi iyi bilirim
sen sıkma canıını dua et bol bol
gerekli araştırmanızı yapın her sıkınıtının mutlak çözümü vardır
Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin....

eltin çok biliyo sinir oluyorum böyle evliliğe çocuğa karışmalarına sanae kardeşim

keyfim ne zaman isterse o zaman yaparım çocuk yapsan sanki onlar bakacaklar

üzülme hiç tedavi görüyor musun bununla ilgili

bbek için yeni tedaviye başlıyorum polikist over var bende aynı zamnda tüplerimdede sanırım problem var ama onlar için tam teşhis konulmadı tekrar rahim içi filmi çekinicem ondan sonra belli olucak amlyt olucam doktorum ne önerdyse hepsini yapıyorum umarım düzelirim ve bende bebeğimi kucağıma alırım

o çok bilmişlerden o kadar çok var ki!!!
o psikolojiyi iyi bilirim
sen sıkma canıını dua et bol bol
gerekli araştırmanızı yapın her sıkınıtının mutlak çözümü vardır
Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin....

çok teşekkr edrim canım inşallh düzelrm ve en yakın zamnda hayırlısyla sağlıklı bir bebşim olur Allah herkese tattırsın anne olmayı zor bi durum çnkü:(

çocuk yapıp yapmıyacağımıza biz karar veririz yatak odamız seni ilgilendirmez de bidaha konuşamaz eltin canını sıkmalarına izin verme benimde 4 yıl sonra çocuğum oldu tedaviyle seni çok iyi anlıyorum moralini bozma senin canını sıkanın sende canını sık eşin anlayışlı davranıyomuş gerisini hiç takma

evet sağolsun eşim hiç bu konuyu açmyo banada açtığım zamn çok kızyo üzme kndni ben sennle çocuk için evlenmedm dyo ama ynde çok farklı bi duygu herkes kendi beebğini severken sen başkasınn bebğini sevyosun çok doknyo :(

merhabalar. öncelikle eşinle mutlu bir ömür dilerim. nacizane bir psikolog olarak önerim her zaman eşinizle birbirinize destek olup insanlara karşı dik durmanızdır. dışardan gelen bu tür muameleleri asla takmayın umursamayın gerekli cevapları verin. eşler birbirini çocuk ya da başka bir şey için değil koşulsuz sevmelidir. bunu unutmayın. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. kimin ne zaman çocuk sahibi olacağı belli olmaz. daha evliliğiniz yeni sizde sağlığınıza kavuşup çocuk sahibi olabilirsiniz. eşinle birbirinizi anlayın sevginiz saygınız azalmasın gerisi hallolur. şunu da unutmayın çocuğunuz olmasa bile dışarda aileye ihtiyacı olan çok fazla çocuk var kimsesizlerle de ilgilenebilirsiniz. kendinize iyi davranın...

Sorunlar cozulur arkadasim ama en onemlisi ruh sagligin moralinin yuksek olmasi lazim ...Bende yasadim bu tip sorunlar tedavi gordum falan....onerim kimseyi dinleme kulagini tika ...en onemlisi psikolojinin iyi olmasi cunku...agzi olan konusur...

evet ya sadece kalabalık ortamda canım çok sıkılyo çünkü herkes üstüme geliyo siznde olsun yetr artık dye bzim çocuğumuz bizi ilgilendirir diyorum ama anlatmak ne mümkün üzerime gelinmedği sürece sorunlarımı unutyorum zaten neşeli bir insanım çok takmıyorum kafama ama eltmi görmek bile beni sinirlendryo ve kadın yüzsz şuanda benm evimde kalıyo düşünün ortamı:)

merhabalar. öncelikle eşinle mutlu bir ömür dilerim. nacizane bir psikolog olarak önerim her zaman eşinizle birbirinize destek olup insanlara karşı dik durmanızdır. dışardan gelen bu tür muameleleri asla takmayın umursamayın gerekli cevapları verin. eşler birbirini çocuk ya da başka bir şey için değil koşulsuz sevmelidir. bunu unutmayın. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. kimin ne zaman çocuk sahibi olacağı belli olmaz. daha evliliğiniz yeni sizde sağlığınıza kavuşup çocuk sahibi olabilirsiniz. eşinle birbirinizi anlayın sevginiz saygınız azalmasın gerisi hallolur. şunu da unutmayın çocuğunuz olmasa bile dışarda aileye ihtiyacı olan çok fazla çocuk var kimsesizlerle de ilgilenebilirsiniz. kendinize iyi davranın...

teşekkür edrim önerileriniz için eşim zaten benmle çocuk için evlenmedğini söylyo sağolsun çok destek oluyo pisklogada gidyorum aynı zamnda rabbim bize evlat sahibi olmayı nasip edr inşallah

Back
X