bebeğimiz olmuyor ve eşimin ailesi beni çok üzüyor...

tuanailaydacımm yazdığımm tüm msjlarını okudumm.Ve pek şaşırmadım eltinin laflarına....Yaaaa çocuk yapmışda ne olmuşşş kıskannnç işte.bende 2010 aralıkta evlendim 1 buçuk senelik evliyim yanii.Ve 2 düşük yaptım şuana kadar.Düşüklerimin sebebi araştırıldı ilk testte belli oldu.Genetik test yaptırdım ben sonucumu yeni aldım kan pıhtılaşması çıktı canım.Ya inan eltiler kıskanıyorlar.Benm 2 tane eltim var 2 çocuğu var benim çocuğum yok die beni kıskanıyor.Pişman yani 2 çocuk yaptığına.Kocamlaaa başbaşa kalamıyorumm çocuklardan bilmem ne =) Ve seni şuanda çok iyi anlıyorum.Bir dönem çok hassas oluyor insan umudu kesiyor annelik çokkkkkkkk uzaklardaymış gbi hissediyor biliyorum..Ama üzülmene değmez tedaviden snra eminim anne olucaksın sen.Tüplerin açılır o bişi deil canım.Hem sana bişi diyim mi bi ara 2.ye hamileydim ben kıskançlığından oda hamile olabilirim adetim gecikti felan dedi.Meğerse yookkk öle bişi amannn sallaaa insanlarııııııııııııııııııııııııııııı

tuanailaydacımm yazdığımm tüm msjlarını okudumm.Ve pek şaşırmadım eltinin laflarına....Yaaaa çocuk yapmışda ne olmuşşş kıskannnç işte.bende 2010 aralıkta evlendim 1 buçuk senelik evliyim yanii.Ve 2 düşük yaptım şuana kadar.Düşüklerimin sebebi araştırıldı ilk testte belli oldu.Genetik test yaptırdım ben sonucumu yeni aldım kan pıhtılaşması çıktı canım.Ya inan eltiler kıskanıyorlar.Benm 2 tane eltim var 2 çocuğu var benim çocuğum yok die beni kıskanıyor.Pişman yani 2 çocuk yaptığına.Kocamlaaa başbaşa kalamıyorumm çocuklardan bilmem ne =) Ve seni şuanda çok iyi anlıyorum.Bir dönem çok hassas oluyor insan umudu kesiyor annelik çokkkkkkkk uzaklardaymış gbi hissediyor biliyorum..Ama üzülmene değmez tedaviden snra eminim anne olucaksın sen.Tüplerin açılır o bişi deil canım.Hem sana bişi diyim mi bi ara 2.ye hamileydim ben kıskançlığından oda hamile olabilirim adetim gecikti felan dedi.Meğerse yookkk öle bişi amannn sallaaa insanlarııııııııııııııııııııııııııııı

neden bukadar kıskançlık anlamıyorum valla ben olsam yardımcı olmaya destek olmaya çalışırım üzülmesin diye amaaaan bencde o gereksiz insanları takmaya gerek yok Allah yardımcın olsun sende üzme kendni dilerim rabbim en yakın zamn tüm dileyenlere hayırlıklı sağlıklı bir evlat nasip eder

Canım başlığı görünce direk daldım konuya valla:)
Aynı dertten bende muzdaribim ama benim derdimdeki başrol oyuncu Kayganam:9:
Ne hakaretlerini işittim bu konu yüzünden
Sen beceremedin bi tane doğuramadın bak bak oğlum herkesten geri kaldı baba olamadı:37:
Vs gibi gibi bir ton saçmalıklar.
Diyeceğim o ki hiç kafana takmana bile değmeyecek bir konu
Çünkü bizim istememizle değil
Allah-ü Teala'nın istemesiyle olacak bir şey haşa biz bir tırnağını bile yaratabilir miyiz?Tabiki aslaaa
Kafana takacağına sana bu konuda kim laf sokuyorsa sende cevabını ver hiç çekinme bence
Sonradan için içini yiyeceğine
Rabbim en kısa zamanda tün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:emir_bebek:

herşeyin hayırlısı rabbim vermiyorsa bundada vardır bir hayır ne diyebelirim artık tedavimi olduktan sonrda olmazsa yapack bir şeyim yok ayrılırm eşimden oda gitsin sağlıklı biriyle evlensin bugün canım çooook sıkkkın :(

bak böyle düşünme senin değilde eşinin sorunu olsaydı sen çocuğun olsun diye başka biriyle evlenirmiydin ???
ve bu kader ikinize bir yazılmış
yani eşininde seninde sınavınız aynıymış kaderi böyle olmasaydı seninle evlenmezdi
biz acele ediyoruz hemen olsun istiyoruz ama herşeyin bir vakti vardır biz bilmiyoruzki Rabbim bilir

bak böyle düşünme senin değilde eşinin sorunu olsaydı sen çocuğun olsun diye başka biriyle evlenirmiydin ???
ve bu kader ikinize bir yazılmış
yani eşininde seninde sınavınız aynıymış kaderi böyle olmasaydı seninle evlenmezdi
biz acele ediyoruz hemen olsun istiyoruz ama herşeyin bir vakti vardır biz bilmiyoruzki Rabbim bilir

evlenmezdim tabiki onu bırakmazdım oda beni bırakmaz ama kendmi suçlu gibi hissediyorumve bazen oda bana şaka yapıyo doğuramadın falan gbi şakada olsa dokunuyo ogün biraz aramız bozuktu oyüzden öyle yazdım yoksa bırakamm onu rabbim hayırlısıyla evlt nasip eder inşallh bize

Canım başlığı görünce direk daldım konuya valla:)
Aynı dertten bende muzdaribim ama benim derdimdeki başrol oyuncu Kayganam:9:
Ne hakaretlerini işittim bu konu yüzünden
Sen beceremedin bi tane doğuramadın bak bak oğlum herkesten geri kaldı baba olamadı:37:
Vs gibi gibi bir ton saçmalıklar.
Diyeceğim o ki hiç kafana takmana bile değmeyecek bir konu
Çünkü bizim istememizle değil
Allah-ü Teala'nın istemesiyle olacak bir şey haşa biz bir tırnağını bile yaratabilir miyiz?Tabiki aslaaa
Kafana takacağına sana bu konuda kim laf sokuyorsa sende cevabını ver hiç çekinme bence
Sonradan için içini yiyeceğine
Rabbim en kısa zamanda tün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:emir_bebek:

amin canım tüm isteyenlere rabbim nasip etsin senin rahtsızlığın ne ?ya aslında ben çok ümitliyim olacağından yani henüz ümidimi kaybetmiş değilm bilmiyorum belki durumu bilmedikleri için böyle kaflar söylüyolr belki bilsler demzler kaynanm eşime sorup dryo zaten adeti düzenlimi dye öğrense rahatlyacak dua edin neolur benm için kimsenn bilmesini istemyorum üzülmk istemyorum ortaya çıkmasın problemm :(canım inşallah sennde en yakın zamnda sağlıklı tatlı bir bebişin olur rabbim yardımcmz olsun

Back
X