bebeğimiz ve ağırlıkları

• Konu Sahibi Konu Sahibi karafilik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence normal canım.doktorun olumsuz bir durum görmediyse gayet normal:))

benimki 34+3 iken 2 gün önce 3kilo 200 gramdi. doktor normal dedi sende kilo alma bebekte almasin dedi. bu arada ben 7.5 kilo aldim. ne yapacagimda kilo almayacagim anlamadim ki....

benimki 34+3 iken 2 gün önce 3kilo 200 gramdi. doktor normal dedi sende kilo alma bebekte almasin dedi. bu arada ben 7.5 kilo aldim. ne yapacagimda kilo almayacagim anlamadim ki....

maşallah,demek ki hiç kilo almadın kendine,7,5 kiloya 3 kilonun üzerinde bebek...suyu muyu dersen doğumdan sonraya bişeycik kalmaz.doğumu nasıl düşünüyorsun?benim bebeğime de ir diyor dr ama seninkinin yanında ufacık kalır:nazar:

Maşallah baya iri bi bebek gebelik şekerin falan mı var benimki 34+0 da 2500 idi dr baya iyi dedi seninkiyle kıyaslayamıyorum bile :)))7.5 kilo hiç bişey değil ki yemeden kesilme sadece dikkat et o zaman

benim kızımda 34. haftada 2500 gr dı maşşallah. şimdi 36 haftalık cuma günü öğrencez kaç kilo olmuş bakalım:12:

Maşallah baya iri bi bebek gebelik şekerin falan mı var benimki 34+0 da 2500 idi dr baya iyi dedi seninkiyle kıyaslayamıyorum bile :)))7.5 kilo hiç bişey değil ki yemeden kesilme sadece dikkat et o zaman

yok canim sekerim falan yok normal cikti bütün degerler....bende bilmiyorum ki bundan 2.5 hafta önce gitmistim doktora 2200 dedi 2.5 hafta sonra 3200 dedi yuh oldum yani tam 1 kilo almis bende sasirdim ben bunu nasil doguracagim dedim. doktor da sadece tebessüm etti. sende kilo alma bebekte kilo almasin dedi böyle iyisiniz. bakalim dikkat etmeye calisiyorum simdi ins fazla kilo almayiz....

maşallah,demek ki hiç kilo almadın kendine,7,5 kiloya 3 kilonun üzerinde bebek...suyu muyu dersen doğumdan sonraya bişeycik kalmaz.doğumu nasıl düşünüyorsun?benim bebeğime de ir diyor dr ama seninkinin yanında ufacık kalır:nazar:

selam canim... ben normal dogum istiyorum tabiki zaman neyi gösterir bilmiyorum. bebek dönmüs asagiya % 80 asagida durur diyor ama bakalim normal mi olur sezeryan mi? böyle giderse bebek kilo almaya bilemeyecegim yani... kayinvalidem diyorki korkma ben esini 4500 kilo dogurdum... bakalim hayirlisi....

benım suanda 34 haftalık doktorum kılosunu soylemıyor.31 haftalıkken gıtıgım dokro 1700 demişti sizce az mı?duzenlı sut ve soda ıcıyorum.yumurta meyve dıkkat edıyorum sız neler yapıyorsunuz:81:

Back
X