Bebeğimizi hangi doktora götürüyoruz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoya

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
4.359
28
683
Isparta
kızlar bebişleri doğurduk çok şükür sıra geldi doktor işine hangi doktora gidiyorsunuz

canım ben bu soruyu hastane ve doktorlarımız başlığında sormuştum ama kimse görmedi sanırım yeni başlıkta konuşmak daha iyi olur..

ben çok dertliyim bu konuda..oğlumun doktoru üsküdarda şehmus tiğiş..özel muayenehanesi var.. ben pendikte oturuyorum..eşim her zaman oraya götüremeyiz çok uzak diyor hatta şimdi bu konuda yine tartıştık..pendik civarında doktorda bilmiyorum hiç..iyiside var kötüsüde..çocuğu nasıl götürcem deneme yanılma yöntemiyle çocuğa doktormu arim..off moralim çok bozukmafoldumben

çamlıca erdem hastanesinde oğuzhan beye gidiyoruz
memnun kaldım güzel ilgileniyor genc bir doktor
hastanede hoşuma gitti yoğun değil calısanlarıda güleryüzlü
erdem yeni acmış orayı keşke doğumada oraya gitseymişim

ben de doğum yaptığım yerde ana klinikte atiye gündüze götürüyorum
nur doğduğunda da o ilgilenmişti
hastaneyi de seviyorum çok kalabalık olmuyor
tahliller falan 10dk.da çıkıyor
doktorumuz da her şeyi ayrıntısıyla anlatıyor

ben de tavsiye ediyim kızlar anadolu yakasında oturanlar gönül rahatlığıyla götürebilir biz 1senedir çok memnunuz teşhisleri çok doğru..nüvis kaya tataroğlu bağdat cd muayenehansi

biz karşıyaka da yılmaz bay'a götürüyoruz
tavsiye üzerine başladık çok memnunum
çok güzel ilgileniyor
ayrıca 7/24 adama ulaşabiliyoruz
ücret olarak da diğer dr'lara göre çok uygun 90 tl
hatta iki çocuğunuz varsa tek ücret alıyor
ayrıca hastaneye gitmiyoruz
aşılar için de sağlık ocağına gidiyoruz

ben bu konuda çooooook dertliyim oturdugum yerde doğru düzgün çocuk doktoru yok..

özel hastanede 1.5 saat bize.....:gitme:

ben burda dogum yaptıgım hastanede ecmel akdağ var.ona goturdum
ılk dogdugunda o ılgılenmişti.
ama degiştırmeyı düsünuyorum
darıca farabide suat bey ve hakan bey varmış
olmazsa ondan randevu alıcam
1aylık olsun da helesaglıkla bır
hayırlısı bakalım...

medicalpark fatihte yakup yeşile gidiyoruz bizde dogdugunda o ilgilendi sonrasında da begendim telefonla sürekli ulaşabiliyorum bilgi veriyor yardımcı oluyor benim için gece gündüz arayıp bilgi alabilmem çok önemli..
juli oguzhan bey yegeniminde dr'u abimin eşi çok memnundu ondan inş.sende begenirsin.

Yakup bey oraya mı gitmiş,benim bebğimin ilk dokturu 2008 de özel çapa hastanede çalışmıştı ama ayrıldı.Açıkçası iyi bir doktur çok ilgileniyor ama oğluma gereksiz rongen yaptı bu da beni rahatsız etti.Daha 10 günlükken kan testini yaptıktan sonra hemoglobin düşük çıktı ve bizi rongene gönderdi.Çok gerksiz oldu oğlumun hiçbirşey yoktu.Emmediği içn aç kalmış ve hemoglobin düşmüştü.Bol bol mama verdikten sonra düzeldi.

Özel Yıldız Tabiya Bilgi hastanesinde Yusuf büyükpınarbaşılı tavsiye ederim.Şımdiya kadar gitiğim dr lardan en çok ilgilenen dr o oldu.

Son düzenleme:

önceden diğer hastanedeydi ve çoookk yoğundu saatlerce beklerdik..şimdi çamlıcaya geçtide rahat ettik..kızımın doğumundan beri doktoru..çok seviyoruz oğuzhan bey i...kimbilir belki birgün karşılaşırızopuyorumnanaktan

safak hastanesinde ikbale yilmaz'a gidiyoruz, henuz iyi mi kotu mu karar veremedim ama ilgisi ve guler yuzunden memnunum.

ben de pendikte oturuyordum. Ozel nene hatun hastanesi var. 5 dk uzaklikta araba ile
Neslihan Cicek dr adi, ben cok memnun kaldim. cok bilgili biri
Defne 3 ay gaz sancisi cekti , agladi yanlis doktrlara goturdugum icin
nerden bileceksinki iste, sacma sapan teshis koydular
ne kulak iltahabi ne idrar yolu enfeksiyonu sadece gazi varmis cocugumun
verdigi ilaclr cocugumu kendine getirdi.
birde 2 ay sonra oksurmeye basladi hemen kosturdum bogaz iltahabi dedi
ilac verdi kullandim 1 hafta da duzeldi.
Allah ondan razi olsun gelince yine goturecegim , tavsiye ederim.

biliyorum canım nenehatun çok yakın bana bende alta kaynarcadayım ama doktorumuzu çok seviyorum..babaylada inada bindirdik işi değiştirmicem doktorumuzu..eğer acil birşey olursa aklımda olur bu dr da teşekkür ederim.
sen nerde oturuyosun pendikte

ben doğuma giren doktoruma gidiyorum kızlar şimdilik memnunum şeker bi kadın hemde idil onun eline doğduğu için herşeyini biliyo memorial okmeydanında Dicle İnanç

yakup beyden sonra.özel gaziosmanpaşa hast.avni beye gittik güleryüzlü degil diye begenmedim pek ama ilgili birisi birçok şeyide gereksiz gördü...ama ben şuan çamlıca erdemde yattıgım için oguzhan beye aşı ve muayene olduk yegeniminde dr gayet ii baktı ilgilendi sagolsun..

insallah canım karsılasırız bir gün
cok iyi bi doktor
güzel ilgileniyor değil mi

biz hisar hastahanesinde doğum yapmıştık.. orda methini duyduğumuz izlem hanımı istemiştik doğumda kontrol için.
izlem hanım ilk muayenelerini yaptı begüm'ün, sonrasında da devam ediyoruz.
ama çok memnun değiliz.. %100 memnuniyet yok yani, tavsiyesi olan varsa değerlendirebiliriz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…