medicalpark fatihte yakup yeşile gidiyoruz bizde dogdugunda o ilgilendi sonrasında da begendim telefonla sürekli ulaşabiliyorum bilgi veriyor yardımcı oluyor benim için gece gündüz arayıp bilgi alabilmem çok önemli..
juli oguzhan bey yegeniminde dr'u abimin eşi çok memnundu ondan inş.sende begenirsin.
çamlıca erdem hastanesinde oğuzhan beye gidiyoruz
memnun kaldım güzel ilgileniyor genc bir doktor
hastanede hoşuma gitti yoğun değil calısanlarıda güleryüzlü
erdem yeni acmış orayı keşke doğumada oraya gitseymişim
canım ben bu soruyu hastane ve doktorlarımız başlığında sormuştum ama kimse görmedi sanırım yeni başlıkta konuşmak daha iyi olur..
ben çok dertliyim bu konuda..oğlumun doktoru üsküdarda şehmus tiğiş..özel muayenehanesi var.. ben pendikte oturuyorum..eşim her zaman oraya götüremeyiz çok uzak diyor hatta şimdi bu konuda yine tartıştık..pendik civarında doktorda bilmiyorum hiç..iyiside var kötüsüde..çocuğu nasıl götürcem deneme yanılma yöntemiyle çocuğa doktormu arim..off moralim çok bozukmafoldumben
ben de pendikte oturuyordum. Ozel nene hatun hastanesi var. 5 dk uzaklikta araba ile
Neslihan Cicek dr adi, ben cok memnun kaldim. cok bilgili biri
Defne 3 ay gaz sancisi cekti , agladi yanlis doktrlara goturdugum icin
nerden bileceksinki iste, sacma sapan teshis koydular
ne kulak iltahabi ne idrar yolu enfeksiyonu sadece gazi varmis cocugumun
verdigi ilaclr cocugumu kendine getirdi.
birde 2 ay sonra oksurmeye basladi hemen kosturdum bogaz iltahabi dedi
ilac verdi kullandim 1 hafta da duzeldi.
Allah ondan razi olsun gelince yine goturecegim , tavsiye ederim.
insallah canım karsılasırız bir günönceden diğer hastanedeydi ve çoookk yoğundu saatlerce beklerdik..şimdi çamlıcaya geçtide rahat ettik..kızımın doğumundan beri doktoru..çok seviyoruz oğuzhan bey i...kimbilir belki birgün karşılaşırızopuyorumnanaktan
cok iyi bi doktoryakup beyden sonra.özel gaziosmanpaşa hast.avni beye gittik güleryüzlü degil diye begenmedim pek ama ilgili birisi birçok şeyide gereksiz gördü...ama ben şuan çamlıca erdemde yattıgım için oguzhan beye aşı ve muayene olduk yegeniminde dr gayet ii baktı ilgilendi sagolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?