Arkadaşlar gebeliğimin 20.haftasındayım ancak bebeğimin hareketlerini çok sık hissedemiyorum günde bir kere bazı günler hiç hissetmiyorum buda beni tedirgin ediyor benim gibi olan bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? :)
ben de 20. haftamdayım son 1 haftadır hareketlerini hissedebilmeye başladım ilkini 18. haftamda hissetmiştim ama sonra günlerce hiç hissetmedim daha yeni yeni yani.. belki biraz uyuşuk bi bebeğin vardır bide bol su içmek gerekliymiş..
Arkadaşlar gebeliğimin 20.haftasındayım ancak bebeğimin hareketlerini çok sık hissedemiyorum günde bir kere bazı günler hiç hissetmiyorum buda beni tedirgin ediyor benim gibi olan bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? :)
Canim bende 22haftalik ben hissetmeye 18.haftada basladim ilk gebeligim olduğu halde ama su bir haftadr daha belirgin hissediyorum hatta uyuyamiyorm tepiginden :))) cok guzel duygu dahada artacakmis sabirsizlikla bekliyorum dun ilk defa elimizi koyunca tepki verdi normalde elimi koyunca tekme atmiyodu bide inanamazsn babasi konusunca basliyor atmaya :)) tedirgin olma zaman ilerkedikcr daha cok atiyor . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm
Selam kızlar:) Ben de geçen hafta başladım oğlumu hissetmeye bir kaç gün ara vermişti hareket hissi kesilmişti ama bugün yeniden başladı,harika bir his bu :) Hatta bugün öğleden sonra uzanırken bir tekmesini hissettim, şimdiye kadarki en şiddetlisiydi, 250 gr lık bebişin tekme şiddetini siz düşünün artık :)
Bebeğimin büyümesi, bana güçlü güçlü tekmeler atması için sabırsızlanıyorum...
bugün 22+5 olduk 2 gündür haraketi yok denecek kadar azdı..ödüm patladı gözüme uyku girmedi ama çok şükür bugün minik tekmiklerle mutlu etti annesini
aslında bu haftalarda haraketler tutarsız oluyor..bebek içe dönük olduğunda pek hissetmezmişiz tekmeleri göbeğe doğru olunca hissedermişiz..ama insan evham yapıyor ister istemez
herkeze sağlıklı gebelikler dilerim kızlar
Merhaba temmuz anneleri ben de 21 haftalık gebeyim oğlum olacak kısmetse. hala hissedemedim bebeğimin hareketlerini. sabırsızlanıyorum kıpırtılarını duyabilmek için. ne güzel sizler hissetmişsiniz darısı başıma
Kizlar 19hftlk hamisim ama kizim cok hareketli ikinci gebeligim ve zayifim cok cabuk hissettim hareketleri genelde gece 1den 2ye kadar uyutmaz bebisim bide acikinca cok tekmeliyor ve bayagi kuvvetli
bende kızımın en belirgin tekmesini 18+3 de hissettim tlf çalmıştı sanırım ses etkiledi elimi koyduğumda avucumda minicik bi yumru hissettim Allahım çok güzel bir duyguydu mutluluktan ağladım :) sonra birkaç gün fazla hissetmedim, bu haftasonu çok şiddetli hareketler yapmaya başladı dans ediyo karnımda resmen :) hareket etmeyince özlüyorum.çikolata gibi tatlı birşeyler yiyince uzanıp bekliyorum hihhiihii çok güzelmiş bu An'lar Allah herkese nasip etsin..
Ben dün ve bugün neredeyse hiç hissedemedim yumoşumu Hafta sonu 1 saat kadar biraz sıkı belli bi pantolon giymiştim gerçi düşük belliydi o yüzden giymiştim birşey olmaz diye 2 gündür içim içimi yiyo bişey olmuş mudur diye (
bende 19. haftada hissetmeye başladım hergün hissediyorum artık bebişimi bu ara artık kuvvetli tekmeler atıyor oğluşum gözle bile görebiliyorum hepinizi öptüm hepinize bol tekmeli göbişler diliyorum
Ben dün ve bugün neredeyse hiç hissedemedim yumoşumu Hafta sonu 1 saat kadar biraz sıkı belli bi pantolon giymiştim gerçi düşük belliydi o yüzden giymiştim birşey olmaz diye 2 gündür içim içimi yiyo bişey olmuş mudur diye (