Bebeğimizle yaşadığımız komik olaylar...

cadi34cadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
738
634
33
40
hadi arkadaşlar bebeğimizle yaşadığımız komik anılarımızı paylaşalım.sosyal paylasım sıtesınde vardı boyle bır konu geçenlerde cok da gülmüştüm.burdada yapalım ne dersiniz
mesela ben geçen gece bebeğimi yanıma yatırdım o uyusun dıye beklerken uyuyakalmısım esımde gelmıs onu almıs yatagına kendı yatmıs ben gece habıre eşimi piş pişlemişim :)
birkeresinde de o çoook uykusuz kaldığım gecelerden birinde makineden çıkardığım ıslak çamaşırları cırpıp çırpıp katlarken bulmustum kendımı :)
birde okuduğum bir anı vardı oda bebişin annesi ve annanesi dönüşümlü bakıyorlarmış bebeğe anane sabah namazından sonra kendini piş piş piş piş diye tespih çekerken bulmuş.buna da cok gulmustum
hep dert hep dert hadı birazda bebişlerle ve o yorgun uykusuz gecelerde yaşadığımız şaşkolozluklarımızı anlatıpda gülelim

Merhaba canim topigu hayirli olsun

Oglum daha bir aylikken altini acmstm temizlemek için besigimiz parmaklikli ve on tarafından bezlerin koyduğumuz askiliklarla doluydu ve sevgili oglum ne yatağına ne askiliklara denk getirmeden ayagima işemisti sadece parmaklarim ve corabim sırılsıklam olmuştu cok gulmustuk

teşekkur ederım canım
ay ıyıymıs ya denk getırme kabılıyetı.sen anlatınca aklıma geldı benımde bende bı gun oglumu yıkamayayım bugun dedım uykusuzdum ama yazdı da 2 aylık falandı altını açmamla kendı suratına denk getırerek işemesine gülmekden ölmüştürm ve tabiki o gunde yıkamıstım kuzumu :)

merhaba
bende ilk kızımda yaşadğım şeyi anlatiym 2 aylık falandı karyolamın yanında beşiğinde uyuyuyordu gece uykum çok ağır olmasına karşın o kıpırdadığı an kalkıyordum yine böyle ağlamaklı kıpırdamış devamını getirmemiş uyumuş olacak ki ben uykulu halimle kalkıp yatağın ucunda oturup elimde sanki bebek varmış gibi pış pış pış diyormuşum eşim farkedip aşkım napıyosun deyincede sus sessiz ol kızı uyutuyorum demişim ayy sonra tekrar dürttüde kendine gel diye öyle kendime geldim çok güldük tabii... iki kızım var şuan Alahım tüm evlatları anne babasına bağışlasın onları korusun inşallah :)

haha ıyıymıs gerçekten uyku hali fena ya bende beşiğin yanına sandalye koymustum yatakda emzırırken uyuyakalırım falan dıye korkup rahat yer olmasın dıye bu seferde beşiği sallarken sandalyede uyuyakalıyordum genelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…