Ben 7 haftalik hamileyim yasamadigim aci olay kalmadi esimden hakaret isittim cok bir yildir evliyiz nerdeyse cok yorgunum sacimi supurge ettim tabiri tam olarak bana uyuyor hep bosanmayi bahane ediyor biz olamiyoruz senle bebek bile bizi kurtarmaz seviyorum seni diyor senin icin her seyi yaptim brn bu iliskide hep yuk omuzlarimda oldu kovalayan hep ben oldum sen hic beni sevmeye ugrasmadin diyorum sevmem icin caba gostermedin diyerek nankorluk ediyor kendiyle celisiyor seni seviyorum diyen adam ben onun icin o kadar fedakarliklar yapiyorum ki ve yaptim ki ayakkabilari silinir her aksam esyalari yikanir bir giydigini giymez is esyalari sabah erkenden kurutulur utulenir evi tertemiz hep karnimda bebegim var bakmak zorunda oldugum kopegjmizin 5 adet yavrusu var is yerine yuuyerek gidip yemek gotururum her gun para durumumuz iyi olmadigi icin minubuse binmeden hamile halimle... beni aldatti zamanjnda ona bile goz yumdum hakaretlerine hep bosanmakla tehdit ediyor ne yapayim ben artik kizlar bebegim icimde buyuyor ve hep bir gozyasi beni o bagliyor hayata esim kalpsizin teki