bebeğimle başbaşa ağlıyorum...

Off be arkadaşım adam pişmanım dese senin derdin falan kalmayacak, kocan ne dese kanmaya hazırsın farkında mısın.Adam sana tokat atmış hem de hamileyken sen hala ben değer verdim falan diyorsun.Verme değer falan o adama.Çocuğun ve kendin için bir şeyler yapmaya çalış şimdi.Adam bebeği görünce birden melek kesilmeyecek.
dogru :(

Esin sana diyor mu isyerine yemek getir onu bunu yap diye? Demiyordur kesin.
Neyse.. esini degistiremezsin ama kendini degistirirsin. Sana bunlari yasatmasina izin vermeyebilirsin istedikten sonra..

Seni elinden kayıp gidecek sabun gibi görmeli kocan. Seni el de gördüğü için böyle davranıyor. Çocukta olsa evlide olsan heran tekmeyş basacakmışsın gibi hissetmeli bu adam. Değer meğer de verme aksine değersiz önemsiz birşey gibi davran sadece çocuğunu önemse

Esin sana diyor mu isyerine yemek getir onu bunu yap diye? Demiyordur kesin.
Neyse.. esini degistiremezsin ama kendini degistirirsin. Sana bunlari yasatmasina izin vermeyebilirsin istedikten sonra..
İstiyor yemek bazen karnima dokunur oper melek kesilir bazen de seytan

2 gun iyi 5 gun kotu birine mi? artik yoruldum allah basina vermesin de yasamayan bilemz tek sucum sevmek oldu

gidecek yerim yok ,param yok ,işim yok bu adamla yaşamaya mecburum diyin ama seviyorum demeyin ,böyle adamların nesini seviyosunuz,aldatıyor ,tokat atıyor,kıymet vermiyor halen seviyorsunuz,kocanıza saçını süpürge ediyosunuz ama sevilmiyorsunuz kocanız tarafından,dengeyi kurmayı bilmek gerekiyor ,bir insanı değerinden fazla sevmeyeceksin,sevginin esiri olursun sonunda.

Verexek cevabim yok sana beni tanisan anlardin kimse kimsenin icini bilmez uzaktan yasamayan konusur

Ne bu tripler ya..
ne diyelim adam sevdiginden dövüyor..bosanmak istemesi anlik ya sonra düzelir..cok seviyor zaten..

Adam aldatmis ama cok özür dilemis..hizmet et tabi adama..olsun o kiymet bilmese de et anacigim..kocan o..hala da telefonda fotograf yakalamissin..yok o anlik bi hevestir..olmadi göz yanilsamadir..

Ayy ne tatli,bi de bebis geliyor..babasi cocuga ragmen bosaniriz demis ama annesi kismetiyle gelir yavrucak..

Zaten hamilesin,duygusalsindir da..üzme tatli canini..adam düzelir cnm..

Bu mudur yani????

Seni elinden kayıp gidecek sabun gibi görmeli kocan. Seni el de gördüğü için böyle davranıyor. Çocukta olsa evlide olsan heran tekmeyş basacakmışsın gibi hissetmeli bu adam. Değer meğer de verme aksine değersiz önemsiz birşey gibi davran sadece çocuğunu önemse
haklisin ancak o zaman anlar her seyi

Ne bu tripler ya..
ne diyelim adam sevdiginden dövüyor..bosanmak istemesi anlik ya sonra düzelir..cok seviyor zaten..

Adam aldatmis ama cok özür dilemis..hizmet et tabi adama..olsun o kiymet bilmese de et anacigim..kocan o..hala da telefonda fotograf yakalamissin..yok o anlik bi hevestir..olmadi göz yanilsamadir..

Ayy ne tatli,bi de bebis geliyor..babasi cocuga ragmen bosaniriz demis ama annesi kismetiyle gelir yavrucak..

Zaten hamilesin,duygusalsindir da..üzme tatli canini..adam düzelir cnm..

Bu mudur yani????
bu kadar agir ve acimasiz olmak hosuna mi gidiyor bir anneye karsi sen benim ne yasadigimi tahmin edemezsin zaten uzgunum bir de sen gelme ustume... destek istwdim ben burda daha cok aglamak degil yazma sen arkadasim daha fazla kocamdan farkin yok suan

Simdi kalkıp dert yanmaya kusura bakma ama hiç hakkın yok, hele karnında bebeğin varken. Adam aldatnis affetmissin hala sacini supurge ediyorsun yok o yok bu her aksam ayakabi silmek nedir ya buyursun kendi silsin. Okadar cok pohpohluyorsunuz ki biyerleri tavana kadar kalkıyor. Ya bırak boşanalım de. Neyden korkuyosun karnindaki cocuktanmi?

Simdi kalkıp dert yanmaya kusura bakma ama hiç hakkın yok, hele karnında bebeğin varken. Adam aldatnis affetmissin hala sacini supurge ediyorsun yok o yok bu her aksam ayakabi silmek nedir ya buyursun kendi silsin. Okadar cok pohpohluyorsunuz ki biyerleri tavana kadar kalkıyor. Ya bırak boşanalım de. Neyden korkuyosun karnindaki cocuktanmi?
onu diyorum zaten ya duzelecek beni bebegini dusunecek hep ya da bosanilacak

karnımda bebeğim var bakmak zorunda olduğum demek nedir arakadaşş

Kocandan farkim yoksa cok seviyorsundur sen beni simdi..

Bikti bu ülke nefsi icin cocuk yapanlardan..birakin su yavrularin günahina girmeye..agla cok agla..agla belki biraz vicdanin ve aklin yerine gelir
vicdanim var sukur senin gibi vicdan yoksunu degilim arkadasim bir anneye boyle davranamam kalbim temiz maalesef

bu kadar agir ve acimasiz olmak hosuna mi gidiyor bir anneye karsi sen benim ne yasadigimi tahmin edemezsin zaten uzgunum bir de sen gelme ustume... destek istwdim ben burda daha cok aglamak degil yazma sen arkadasim daha fazla kocamdan farkin yok suan

Ya kusura bakma seni kırmak için sormuyorum ama hamileliğini kullanıl mısın? Hamileliğinden dolayı sürekli ilgi mi bekliyorsun?Bunları cidden seni kırmak için sormuyorum.

Back
X