Hanimlar sekiz aylik bir oglum var simdiye kadar hep anne sütü aldi artik yetmemeye basladi sütüm çünkü gece boyu her saat basinda uyaniyor ustelik yatmadan once bir kase kasik mamasi vermeme ragmen. Bebegim biberonu hic almiyor nasil alistirabilirim verdigim zmn isiriyo emmiyo. Gece biberonla mama versem belki bu kadar sık uyanmaz. Devamli uyandigi icin hem kendi cok huysuz oluyor hem de ben gün boyu bebegime bakmaya isimi yapmaya enerjim olmuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum hanimlar
Gece mama yiyip yatıyorsa açlıktan değildir uyanması. Ayrıca sadece susamış olabilir kaşık mama dan dolayı , hala emmeyi sevdiği için meme emmek istiyor olabilir.Hanimlar sekiz aylik bir oglum var simdiye kadar hep anne sütü aldi artik yetmemeye basladi sütüm çünkü gece boyu her saat basinda uyaniyor ustelik yatmadan once bir kase kasik mamasi vermeme ragmen. Bebegim biberonu hic almiyor nasil alistirabilirim verdigim zmn isiriyo emmiyo. Gece biberonla mama versem belki bu kadar sık uyanmaz. Devamli uyandigi icin hem kendi cok huysuz oluyor hem de ben gün boyu bebegime bakmaya isimi yapmaya enerjim olmuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum hanimlar
Hanimlar sekiz aylik bir oglum var simdiye kadar hep anne sütü aldi artik yetmemeye basladi sütüm çünkü gece boyu her saat basinda uyaniyor ustelik yatmadan once bir kase kasik mamasi vermeme ragmen. Bebegim biberonu hic almiyor nasil alistirabilirim verdigim zmn isiriyo emmiyo. Gece biberonla mama versem belki bu kadar sık uyanmaz. Devamli uyandigi icin hem kendi cok huysuz oluyor hem de ben gün boyu bebegime bakmaya isimi yapmaya enerjim olmuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum hanimlar
canım gece biberonla mama versen belki sık uyanmaz ama
diş yapısı bozulur
dişleri çürür
diş doktorlarının hiç tasvip etmediği bir şey gece biberonla besleme
bebeğinin gerçekten tok yattığını düşünüyorsan alışkanlıktan uyanıyordur.
her uyanışında ilk hafta 10, ikinci hafta 15, 3. hafta 20 dk gibi öteleyerek besle
biraz zaman alır ama öteleye öteleye aradaki zamanı açabilirsin
ya da bir yöntem var
bebeğinin hangi saatlerde uyandığını tespit edip not alacaksın
sonra her gece o uyanmadan 10 dk önce sen onu uyandırıp besleyeceksin
1 hafta sonra uyandırmayacaksın, onun da uyanmadığını göreceksin
bu yöntemin bir adı var ama unuttum
(tabi her uyanma için ayrı ayrı uygulayacaksın bunu, önce ilk uyanmayı yenip sonra diğerine geçeceksin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?