bebeğimle otobüs yolculuğu

nergisayse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
594
4
116
Kırklareli
arkadaşlar merhaba.Oğlum 9,5 aylık.27 haziranda inşallah kırklarelinden aydına yolculuk yapacağız.Yolculuk 12 saat sürecek.Akşamüstü 18.30 kalkış sabah 06.30 varış.Oğlumu otobüste nasıl uyutacağımı bilmiyorum.Kucağımda olmaz hem o rahat edemez terler,hem benim kollarım çok yorulur.Acaba yolculuk boyunca oğlumu neyin üzerinde uyutsam şasşırmış durumdayım.Şu bebekken içine koyduğum puset gibi şeye denedim 77 cm boyundaki oğlumun ancak yarısı sığabildi :1: bana bu konuda fikir verebilecek arkadaşlar var mı acaba?

Slm arkadasım benim oğlumda 9,5aylik ben hiç uzun yolculuga çıkmadım ama kısa yolculuklarda bile yerinde oturmuyor agliyor sıkılıyor,senin yavrucakta bu sıcakta cok sıkılır elbet tecrübem olmadıgı icin bisey diyemicem ama inşallah kazasiz belasiz rahatça gidersin :)

otobuslerin klimali oldugunu hep unutuyoruz,ben dahil ve hazirliksiz yakalanmayin diye hatirlatayim dedim,otobusler yazin sicak degil fazlasiyla serin oluyorlar kalin bir seyler ve ortu mutlaka yaninizda bulundurun.Pusetine sigmadigina gore mecburen kucaginizda yatiracaksiniz,umarim yaninizda yardimci olacak birileri vardir,arada bir degistirerek uyutursunuz,hayirli yolculuklar.

12 saat az bir süre değill gece gitme imkanınız varsa gece gitmeye çalışın ama o gün çocuğu pek uyutmamaya çalışın uykusunu almamasını sağlayın akşam otobüste uyusun dicem hem gündüz güneşten rahatsız olmazz tabi bunların hepsi benim bir önerim çocuğunuzu tanıyan en iyi sizsinizz en rahat saatlerini siz bilirsiniz arkadaşın dediği gibi otobüsler klimalar çalıştığı için serin oluyor gece giderseniz mola yerleride aynı şekilde yanınıza bir örtü almaya çalışınn şimdiden rahat yolculuklar dilerimm

arkadaşlar merhaba.Oğlum 9,5 aylık.27 haziranda inşallah kırklarelinden aydına yolculuk yapacağız.Yolculuk 12 saat sürecek.Akşamüstü 18.30 kalkış sabah 06.30 varış.Oğlumu otobüste nasıl uyutacağımı bilmiyorum.Kucağımda olmaz hem o rahat edemez terler,hem benim kollarım çok yorulur.Acaba yolculuk boyunca oğlumu neyin üzerinde uyutsam şasşırmış durumdayım.Şu bebekken içine koyduğum puset gibi şeye denedim 77 cm boyundaki oğlumun ancak yarısı sığabildi :1: bana bu konuda fikir verebilecek arkadaşlar var mı acaba?

Bilmiyorum kaç bilet alacaksın ama eğer oğlun içinde bir bilet alırsan onu cam kenarına koltuğun önünede valiz koy koltukla aynı yüksekliğe gelecek şekilde bir tanede yastık koy kafasını o tarafa verip yatır

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Gece yolculuğu yapıcaz inşallah.Eşim yanımda olacak.Çok korkuyorum bebeğimin huysuzluk yapmasından.Fikirleriniz için çok teşekkür ederim.

bende yazlığa gidicem 11 aylık oğlumla ama uçakla gidicem.otobüse cesaret edemedim.umarım sorunsuz geçer yolculuğunuz.

bizde kışın kızım 22 aylıkken istanbuldan didime gitmiştik otobüsle,kızımada bilet alıp yanımda oturmuştu giderken gece 12 de otobüse binmiştik ve yarım saat içinde uyumuştu bidaha sabah 8 de uyanmıştı çok rahat etmiştim ama dönüş tam bir kabustu öğlende otobüse bindik ve sadece 2 saat uyuyup akşam 11 e kadar otobüste zor başa çıktık ağladı sıkıldı inmek istemişti bütün otobüsteki yolcular seferber olmuştu oyalamak için..otobüs gerçekten serin oluyor yanınızda ince battaniye muhakkak olsun..şimdiden hayırlı yolculuklar..

ya benım kızımda 8 aylık ,4 gun snra ucakla ızmıre gıdıcez mardınden 1.5 saat suruyo ben bıle dusunuyorum kara kara ucakla olmasına ragmen ..Allah yardımcın olsun otobusu hıc dusunemıyorum..sanırım hıc yola cıkmazdım..:/

ben bebeğim için 3-4 saatlik yolculuklarda bile yanımdkai koltuğu aldım.Pencere kenarına onu koydum. oto koltuğunuda(ana kucağı tipte) güzelce koltuğa yerleştirdim. oturacağında Dik olarak yerleştirdim önümdeki koltuğun arkasındaki masa gibi şeyi açtım önüne oyuncaklarını koydum... Yada şimdi laptop varsa sevdiği çizgi filmi falan açabilirsin. Yatacağı zamanda kucağıma aldım ve öyle uyuttum uyuyunca koltuğu yatırır pozisyona getirdim öyle uyudu... rahat rahat seyahatlerimizi yapıyoruz :)

Back
X