• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimler,canımlar arkadaşlık için fazla değil mi?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.337
1.596
133
34
Uzak mesafede arkadaşım var.
Aynı yerdeyken benden hoşlanıyordu .Ben onun arkadaşlığını daha çok seviyordum.Hala da öyle aslınd.Ama ben şehir değiştirdikten sonra ara ara arar ve sorar.
Ben bu kişiye adım atmaya karar verdim.Açıkçası çok da karşılık göremediğimi düşündüm.Alengirliydi .Belli ki köprünün altından çok sular akmış dedim.
Sürekli benim olduğum yere gelmeye niyetlenir hep bir şey olur gelemez.
Ben de çok umursamamaya başladım.

Bir gün aradı,bana süslü cümleler kurmaya başladı,yine alengirli.Ben de başladım flört hayatımı anlatmaya,anlasın istedim biraz da benim hayatıma baktığımı.Morali bozuldu,sesi gitti.”Ben kimseyle görüşmedim dedi,sen neler yaşamışsın dedi.”Ben de bekar bir bayan olduğumu,evlilik düşündüğümü ,kısmetlermi değerlendirdiğimi söyledim.
İki üç ay aramadı.
Geçen ,bana ihtiyacını olduğunu söyledi.Babası vefat etmiş,o yüzden beni arayamamış ve istanbula gelememiş.(yazın gelmek için yine plan yapmıştı.Üçüncü plan.)
Doğal olarak geçmişi bir kenara bırakıp ona moral olmaya çalıştım.
Ama bebeğimler,minnoşlar,canımlar havada uçuşuyor.Yani bir arkadaş içğn fazla değil mi bu sözler.
Hatta birbirimizi özleyelim biraz yine konuşalım filan diyor.
Ben de ne istediğimi bilmiyorum.Kararlı gelse etkilencem belki..Bu durumun önğne nasıl geçmeliyim?

Siz ne düşünüyorsunuz? "Kararlı gelse etkileneceğim belki"dediğinize göre ondan da emin değilsiniz.Bence ondan önce kendi hislerinizden ve düşüncelerinizden emin olmanız gerekiyor.

Sizden hoşlandığını bile bile arkadaşlığa devam etmek çok zalimce. Sonra da size sizin gibi davranmış. Bir de arkadaşlık diyorsunuz buna. Gönlünüz yoksa size ilgisi oldugunu anladığınız an bırakmalıydınız.

Sizden hoşlandığını bile bile arkadaşlığa devam etmek çok zalimce. Sonra da size sizin gibi davranmış. Bir de arkadaşlık diyorsunuz buna. Gönlünüz yoksa size ilgisi oldugunu anladığınız an bırakmalıydınız.
Ben o an gerçekten arkadaşımı kaybetmek istemedim.Her daim de bunu dile getirdim.
Ama o yazmaya devam etti.Sonradan ben de hoşlandım.Yedekte olma duygusunu farkedince bıraktım.
Arayana arama denmez ki.Arıyr konuşuyır.Beklentim de yok.Ama biraz abartıyor.

Ben o an gerçekten arkadaşımı kaybetmek istemedim.Her daim de bunu dile getirdim.
Ama o yazmaya devam etti.Sonradan ben de hoşlandım.Yedekte olma duygusunu farkedince bıraktım.
Arayana arama denmez ki.Arıyr konuşuyır.Beklentim de yok.Ama biraz abartıyor.
Arayana arama denmez mi? Nasıl denmez? Gönlü olduğunu biliyorsan ve gönlün yoksa denir. Demezsen ümit vermeye devam etmektir bu.

Biri var hayatında kızdan hoşlanıyor ama yeterince yüz bulamiyor. Psikolojik olarak ne zaman çökse sana mesaj atıyor vay be ne erkeğim diye düşününce tekrar kıza yazıyor

Biri var hayatında kızdan hoşlanıyor ama yeterince yüz bulamiyor. Psikolojik olarak ne zaman çökse sana mesaj atıyor vay be ne erkeğim diye düşününce tekrar kıza yazıyor
Bir ihtimal ama sanmam.Üç yılda illa hayatına biri girerdi.Bizim durum biraz uzatmalı.

Siz de karşı taraftan pek farklı değilsiniz. Siz bence önce kendiniz ne istediğinize karar verin.
Haklısınız.Ama bana kararlı adım atsa ben ona hayır demem ki,sevgili olamasak bile denerdim.
Kaldı ki üç ay aramadım.Öyle bir anda aradı ki ,sana ihtiyacım var canım çok yanıyor dedi.Gelde ilgilenme.

Birbirimizi özleyelim dediğine göre yine ara verecek o zaman her yerden engel atmaya bakın

Back
X