Farkındayım,öyle bir zamanda aradı ki vicdanen ilgileniyorum.Yoksa yazmam aramam.Yedektesin.
Peki bu kişiyi nasıl durdurabilirim.Sizi ciddiye almıyor. Boşluğu dolduruyor. Değer de vermiyor. Nasılsa aylar sonra yine arasam konuşur modunda. Öküz.
Aramalarına cevap vermeyerek, umursamayarak. Ama gerçekten umursamayarak. Ama siz de net değilsiniz.Peki bu kişiyi nasıl durdurabilirim.
Ben o an gerçekten arkadaşımı kaybetmek istemedim.Her daim de bunu dile getirdim.Sizden hoşlandığını bile bile arkadaşlığa devam etmek çok zalimce. Sonra da size sizin gibi davranmış. Bir de arkadaşlık diyorsunuz buna. Gönlünüz yoksa size ilgisi oldugunu anladığınız an bırakmalıydınız.
Arayana arama denmez mi? Nasıl denmez? Gönlü olduğunu biliyorsan ve gönlün yoksa denir. Demezsen ümit vermeye devam etmektir bu.Ben o an gerçekten arkadaşımı kaybetmek istemedim.Her daim de bunu dile getirdim.
Ama o yazmaya devam etti.Sonradan ben de hoşlandım.Yedekte olma duygusunu farkedince bıraktım.
Arayana arama denmez ki.Arıyr konuşuyır.Beklentim de yok.Ama biraz abartıyor.
Kesinlikle başka açıklaması dahi yokYedektesin.
Bir ihtimal ama sanmam.Üç yılda illa hayatına biri girerdi.Bizim durum biraz uzatmalı.Biri var hayatında kızdan hoşlanıyor ama yeterince yüz bulamiyor. Psikolojik olarak ne zaman çökse sana mesaj atıyor vay be ne erkeğim diye düşününce tekrar kıza yazıyor
Sende hayatında hem yok hem var gibisin . Zaten uzaktasın belki kendi cevresinden de hayatına birini almıyor adam böyle takılıyorBir ihtimal ama sanmam.Üç yılda illa hayatına biri girerdi.Bizim durum biraz uzatmalı.
Haklısınız.Ama bana kararlı adım atsa ben ona hayır demem ki,sevgili olamasak bile denerdim.Siz de karşı taraftan pek farklı değilsiniz. Siz bence önce kendiniz ne istediğinize karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?