bebeğimm ultrasonda görünmüyorr :(

ymc

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
23
0
6
Ağrı
kızlar merhaba.. salı günü özel bir kadın doğum tıp merkezine adet gecikmem üzeregittim.doktor önce ultrasonda baktı ve rahim duvarının kalınlaştığını bunun gebelik lehine olabileceğini söyledi..oruç olduğm için o an sadece idrar testi yaptırdım ve doktor hamile olduğumu söyledi kesin ve net bir şekilde.. tabi ben duramadım iftardan sonra kan testi yaptırdım ondada pozitif çıktı.. şiddetli karın ağrım olduğu için ertesi gün özel bir hasteneye gittim oradaki doktor ultrasonda tekrar baktı ve hiç bişey göremedi sadece rahim duvarının çok kalınlaştığını yaptığım testlerden emin olup olmadığımı sordu benide şüphede bıraktı bir önce gittiğim doktorda yaptırdığım idrar testi başka hastanede yaptırdığım kan testide pozitif. şimdi salı günü ilk gittiğim doktora çokça su içerek sabah erkenden gidicem inşallah o zaman bebiş görünür.. Şimdi ne düşünmeliyim bilmiyorum.. Bilen birileri varsa yardımcı olsun lütfeeen

henüz kesenin görünmesi için erken olabilir sonuçta kese 6.haftalarda görülebiliyor kan testi ve idrar testi pozitif çıktıysa hamilesindir bebişinide önümüzdeki günlerde görürsün merak etme cnm.Ben hamile olduğumu idrar testinden öğrendim kan testindede çıktı doktordan randevu aldım göremedi keseyi ultrasonla haftaya gel dedi 6.haftamdı gördü keseyi hiç telaşlanma

moralim çok bozuldu ikinci gittiğim doktor emin konuşmayınca.. Bir sürü tuhaf haber okudum zaten.. Karın ağrılarımı bebeğe yoruyodum buün hiç karnım ağrımadı acaba bebeğemi bişey oldu diye korkmaya başladım.. çok tuhaf bir psikoloji inşallah bebiş gerçekten karnımdadır ve inşallah beni bırakıp gitmez

daha yenıyse gorunmemesi cook normal canım benımde ıdrarda.. ve kanda gebelik saptanmıştı.. fakat bız keseyı ıkı hafta sonra gorebıldım ama ben yınede sekız hafta sonunda kurtaj olmak zorunda kaldım.. kendını neolursa olsun strese sokma.. bence olabılecek bı durum.. beklemende fayda var!!

inşallah bebeğe bişey olmaz bikaç günde bu kadar benimseyeceğimi tahmin etmezdim..

hiççç korkma cnm inş bişeyy olmaz.. bende sureklı evham yaptım kendıme daha ortada bısey yokken aglıodum ya bişey olursa dıye olacagı varsa oluyorr sen rabbıne sıgın karnına dokun bebegım benı bırakmıycak.. de ozaman.. allahın ıznıyle bişey olmazzz senın endişenı anlıyabılıyorum onun varlıgını hıssettgın an kendını yıllardır anne gibi hissediosun.. umarım guzel haberler alırsn üzme kendinii

herkese çok teşekkürler.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Evhamlarımdan kurtulup düşünmemeye çalışcam artık

herkese çok teşekkürler.. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. Evhamlarımdan kurtulup düşünmemeye çalışcam artık

canım sıkma canını ben de gittim 6 haftalıkken hatta göremedik .dr. idrar torbası boş ondan göremiyoruz dedi.oruçlu olduğum için su da içemedim.ama dün sahurda epey su içtim ve sıkışık gittiğimde hemencecik gördük çok şükür.yani korkma benim gibi yap git hayırlı haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…