Yazdıklarınızı okuyunca benim kızımın bebekliği geldi gözümün önüne (Gerçi şuanda 15 aylık halada çok iştahsız ama o dönem dahada kötüydü).
Benim bebeğim 1 ay yoğun bakımda kalmıştı ilk 15 gün uyutulmuştu ve bundan dolayı emme refleksini kaybetmişti.Burundan besleniyordu.İlk kez 23 günlükken ağızdan beslemeye başladık fakat hiç emmiyordu.Yaklaşık 1,5 ay kadar emmediği için alması gereken miktardaki sütü burundan hortumla veriyordum.Tabi dediğim gibi benim bebeğim ameliyat olduğu ve yoğun bakımda kaldığı için burnunda hortum vardı.Tabi bu hortumdan kurtulup normal beslenmesi gerekiyordu.Bende aynı sizin gibi çok uğraşıyordum fakat kızım bir türlü emmiyordu.Ben en sonunda baktımki kızım emmiyor biberonun deliğini büyüttüm ve o emmedende ağzına mama akıyordu.Tabi sizinde dediğiniz gibi bazen ağzı mama dolsada yutmuyordu o zamanda burnunu sıkıp yutturmaya çalışıyordum.
Bunları okuduğunuzda çokta normal şeyler gibi gelmiyecektir biraz işkence gibi oluyor fakat hiç birşey yemiyen bir bebek olunca insan çaresiz herşeyi deniyor.
Bunlar benim kendi bebeğime uyguladığım şeyler bilemiyorum denermisiniz ama paylaşmak istedim.
Umarım sizin bebeğiniz için geçici bir sorundur ve en kısa zamanda kendiliğinden çözülür.