Bebeğin ağzı gözü neresi

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Ben anlamadım IMG_20170329_172459.webp

Ben bu resimden hiçbir şey anlamadım bebek ters duruyormuş çenesinden doğru çekmiş bakıyorum bakıyorum anlamıyorum

fotografi ters cevis burnu alttan gozukuyor dudaklari ve çenesi gozler gozukmuyor canim

hayır gözleri gözükmüyor, burnunun yarısına kadar sanırım ya da ucu gözüküyor burnunun

belki bebek yüzünü gizlemiştir doktorda yakaladıysa anlık çekmiştir. bir dahaki gidişinizde sorun neden bu şekilde diye doktorunuz size açıklama yapacaktır
Bebek kafasını daracık yere sokmuş ters duruyormuş çenesinden aşağı doğru çektim dedi ağzını açıp kapatıyodu su içiyor dedi ordada bişey anlamadım zaten

Bebek kafasını daracık yere sokmuş ters duruyormuş çenesinden aşağı doğru çektim dedi ağzını açıp kapatıyodu su içiyor dedi ordada bişey anlamadım zaten

o zaman endişeleneceğiniz bir durum yok gayet şeker gözüküyor burdan bebişiniz :nazar::anneadayı:

o zaman endişeleneceğiniz bir durum yok gayet şeker gözüküyor burdan bebişiniz :nazar::anneadayı:
Çok saol canım yaa annelik işte kaç saattir bişeyler görmeye çalışıyorum başım ağrıdı aklıma kötü şeyler geldi ablamda sen ters bakıyorsun resme dedi amk inanmamıştım tam terside bakınca çok kötü görünüyo

Ay senin bebişi görünce benim aptal bi Dr bebeğin bacak resmini vermiş. Yanlış anlaşılmasın tek bacak bacak arası değil. Allahım bakıyorum bakıyorum be olduğunu anlamıyorum. Boyunu ölçerken bacağının resminize vermiş sağolsun sorunca aaa sana sadece onu mu vermişim dsdi :)

Ay senin bebişi görünce benim aptal bi Dr bebeğin bacak resmini vermiş. Yanlış anlaşılmasın tek bacak bacak arası değil. Allahım bakıyorum bakıyorum be olduğunu anlamıyorum. Boyunu ölçerken bacağının resminize vermiş sağolsun sorunca aaa sana sadece onu mu vermişim dsdi :)
Amann hiç sorma insanı hasta ediyolar valla

Back
X