Bebeğin anne karnında kalbinin durduğu anlaşılırmı?

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
Merhaba kızlar, çok abarttığımı düşünebilirsiniz ama bazı duyduklarım tedirgin ediyor beni.
Ben doğuda yaşıyorum, dün batıya annemlere geldim ama dünden beridir hiç bulantım yok, yolculuk biraz sartsı beni havalimanına giden otobüs baya baya salladı çok rahatsız oldum.
Bebeğe bişey olmuşmudur sizce?
Yani bunun bir belirtisi varmıdır?
Bulantının birden bire kesilmesi normalmidir, yemede normale döndü, bulantı çok zor ama birden bire kesilmesi tedirgin etti doğrusu...
Ayrıca sanki yoğun akıntıda da azalma var, doktora daha yola çıkmadan gittim sürekli ultrasonada girmek istemiyorum...

Merhaba kızlar, çok abarttığımı düşünebilirsiniz ama bazı duyduklarım tedirgin ediyor beni.
Ben doğuda yaşıyorum, dün batıya annemlere geldim ama dünden beridir hiç bulantım yok, yolculuk biraz sartsı beni havalimanına giden otobüs baya baya salladı çok rahatsız oldum.
Bebeğe bişey olmuşmudur sizce?
Yani bunun bir belirtisi varmıdır?
Bulantının birden bire kesilmesi normalmidir, yemede normale döndü, bulantı çok zor ama birden bire kesilmesi tedirgin etti doğrusu...
Ayrıca sanki yoğun akıntıda da azalma var, doktora daha yola çıkmadan gittim sürekli ultrasonada girmek istemiyorum...

canım benim daha önceki gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin.lekelenme ve kasık ağrısı olmuştu.sıkma canını bebeğinde bir sorun yoktur rabbimin izniyle.bulantı yavaş yavaş geçiyordur hep olucak değil ya..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.iyi düşün iyi olsun

cnm bende dün bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.kalbi duralı yaklaşık 2 hafta olmuş ama bnm daha dün kanamamoldu öncesindede 2 gün bel agrısı.ben ztn şüpheleniyordum çünkü hiç hamilelik belirtim olmadı bnm.bu 2.bebeğim olacaktı kızım var 8 aylık az çok tecrübem vardı hamilelik konusunda hç belirtim olmayınca doktor randevusunu beklemeden kontrole gidiyim dedim ama kontrolden 1 gün önce kanamam başladı ztn :((((((((( umarım senin bebeğin çok çok sağlıklıdır ben doktora çok sordum neden die bende yoldan geldim ve kızımın bebek arabasını taşıdım çok asla bu zmnlardan senden kaynaklı bi durum olmaz kendini suçlama dedi sağlıksız bi gebelikmiş ve sonlanmış dedi.kaç haftalık gebesin?bnm kızımda 7 haftalıkken başlamıştı bulantılar 11 haftada kesilmişti o zmnda korkmuştum ama bi sorun olmadı.çok aklına takılıyorsa git bi doktora cnm ultrasonun bi zararı olduğunu düşünmüyorum

ArkAdaslar mrb benimde abimin esi hamileydi 6 haftalik bugun kanamasi oldu doktora gitti bebegin kalp atislarini alamiyorum dusuk tehlikesi var dedi ama net birsey solemedi haftaya carsambaya yine gel dedi bu ne simdi :( umarim dusmez

merhaba. canım boşuna kendini sıkıntıya sokma bulantılarının geçmesi belki hava değişiminden olmuştur. bulantılar 9 ay boyunca sürecek diye bişey yok. belki annene gittiğin için psikolojik olarak geçmişte olabilir. bebeğin sağlıklıdır. aksilik olsa zaten ya kanaman olur (Allah korusun) ya da sancın olur. eğer için rahat olacaksa orada bir doktora görün. ama seni anlıyorum annelik böyle işte. bende hamileyken doktora her muayeneye gidişte acaba bir şey oldumu bebeğimin durumu nasıl her şey yolundamı diye sıkıntılar yapardım. ama Allah'a şükür hiç bir şey olmadı. çok çok geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Verdiğiniz cvplar için çok teşekkürler arkadaşlar, çok şükür sancım falan yok ara sıra oluyor ama öncedende oluyordu.
Yarın kontrole gidicem dayanamadım, dün gece mide bulantım çok oldu, inş. bir problem yoktur...

Slm arkadaşlar, bugün kontrolümüz vardı, çok şükür bebeğim iyiymiş.
İlk etapta doktor baya bi baktı tedirgin oldum, gözlerinin içine bakıyordum, sonra bebeğin kalp atışları var dedi ve rahat bir nefes aldım.
Gayet sağlıklı görünüyor gelişimi dedi.
Vitamin yazacakmısınız dedim folikasite devam et, vitamine gerek yok dedi.
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın, daha küçücük onu hissetmiyorum bile, ama varlığını bilmek bile muhteşem bir duygu.
İnşaAllah kucağımızada alırız bebişlerimizi...

canım senin adına sevindim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Allah isteyen bütün arkadaşlarımıza bebiş versin.

Slm arkadaşlar, bugün kontrolümüz vardı, çok şükür bebeğim iyiymiş.
İlk etapta doktor baya bi baktı tedirgin oldum, gözlerinin içine bakıyordum, sonra bebeğin kalp atışları var dedi ve rahat bir nefes aldım.
Gayet sağlıklı görünüyor gelişimi dedi.
Vitamin yazacakmısınız dedim folikasite devam et, vitamine gerek yok dedi.
Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın, daha küçücük onu hissetmiyorum bile, ama varlığını bilmek bile muhteşem bir duygu.
İnşaAllah kucağımızada alırız bebişlerimizi...

çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı...sanırım kucağımıza alana kadar endişe içinde beklicez.

Back
X