Bebeğin aşağıda olması

Yesomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
11
3
1
31
24 haftalık hamileyim. Bu haftaya kadar herşey normaldi yani doktorum sağlıklı olduğunu söyledi. Ama geçen hafta farklı bir doktora gittim. Bana bebeğin aşağıda olduğunu itme çekme ağır kaldırma hareketlerini yapmamamı söyledi. Ama işimden dolayı ayakta olduğumu söyleyince günlük rutinine devam et yürüyüş yapabilirsin dedi. Önlem amaçlı da progestan fitil verdi. Ama annelik duygusu işte en kötüsü geliyor aklına. Acaba erken doğum mu olur Bi sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum hep. Bu durumu yaşayan ve çözümü olan var mı? 🙇‍♀️

Rahim Agzinda aciklik, kisalik gibi bir durum yoksa hic takmayin kafaniza

Rahim Agzinda aciklik, kisalik gibi bir durum yoksa hic takmayin kafaniza
Rahim ağzı açıklığı normal dedi. Önlem amaçlı yazıyorum hapı dedi. Ama yine de korkuyorum açılma olursa diye çünkü bazı zamanlar bebeğin aşağıda olduğunu baskı yapmasından anlıyorum

Rahim ağzı açıklığı normal dedi. Önlem amaçlı yazıyorum hapı dedi. Ama yine de korkuyorum açılma olursa diye çünkü bazı zamanlar bebeğin aşağıda olduğunu baskı yapmasından anlıyorum
Merhabalar bende 16 haftalık hamileyim. En son geçen hafta sol kasık ağrısı ike gittim herşey normaldi bebeğin aşağıda olması harici 2 haftalık progestan verdi fırsat buldukça dinlen dedi. Ağır , zorlayacak şeyler kesinlikle yasak dedi. Bazen çok ayakta olduğum zamam vajinama baskı hissediyorum çok korkutuyor beni sizde de oluyor mu 😔

24 haftalık hamileyim. Bu haftaya kadar herşey normaldi yani doktorum sağlıklı olduğunu söyledi. Ama geçen hafta farklı bir doktora gittim. Bana bebeğin aşağıda olduğunu itme çekme ağır kaldırma hareketlerini yapmamamı söyledi. Ama işimden dolayı ayakta olduğumu söyleyince günlük rutinine devam et yürüyüş yapabilirsin dedi. Önlem amaçlı da progestan fitil verdi. Ama annelik duygusu işte en kötüsü geliyor aklına. Acaba erken doğum mu olur Bi sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum hep. Bu durumu yaşayan ve çözümü olan var mı? 🙇‍♀️
Cnm benimde bebegim aşağıda.detayli ultrason için profesör e gittim.orda soylemisti.dikkat etmem gerektiğini erken doğum riski olduğunu ağır iş yapmamam strese girmemem gerektiğini söyledi.surekli tuvaletim geliyor diye söylediğimde mesanemde galiba dedi ve evet dedi.kendi doktoruma rapor da belirtti.progestan kullanmaya başladım günde 3 defa.bazen aşağıya vuruyor sanki çıkacak gibi aciyor.kasik ağrım en başından beri var.kasiklarim aciyor ve tabiki ben de korkuyorum.ama ayni durumu iki arkadaşımda yaşamış.anlattiklarimiz ayni.Rabbime emanet.Rabbim sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip.etsin insallah

Back
X