Bebeğin aşağıya inmesi (lütfen bakar misiniz)

Ucmevsim

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
221
497
23
31
Arkadaslar merhaba ben 18 haftalik hamileyim gecen gun kendimi cok kotu hissettim bi de hastayim cok oksuruyorum o yuzden bebegimi merak edip doktora gittim. Doktor bebek asagiya inmis dedi. Tehlikeli mi peki dedim kanaman olabilirdi dedi. Bi igne yazdi dusuk onleyici onu vuruldum 2 gun de rapor verdi evde is yapma yat dinlen dedi. Sizce bebegm yukari cikmismidir bu durumu daha once yasayan var mi aranizda? Cok korkuyorum yarin tekrar ise gidicem. Ama cok korkuyorum bebegin asagi inmesiyle ilgili de iyi seyler okumadim cok uzgunum lutfen bu durumu yasayip normale donen varsa yazar misiniz. Oksurugumde tetiklemis olabilir doktor oyle dedi

Gecmis olsun dinlenmek ise yarayabilir biraz izin alsan işten

genelde bebek son aylarda assagi iner doguma yakin yani. Assagi inince doguma hazirlik asamasi oluyor ama bu kadar assagi inmesi pek iyi degil. Dinlenmen lazim biraz kendini toparla cok yormus agir is falanda yapmis olabilirsin. Insallah zamanla duzelir. ama bebek assagida diye hemende kotu dusunme benim tanidigim var 1,5 aydir cocuk assagida heran dogum olabilir dedi ama hala bekliyor sanirim gununu dolduracak o yuzden fazla kasma.

Ayca birde emin degilim ama soyle birsey var kaslarin cok gevseksede oluyor mesela bir kac dogumdan sonra falan gevesmis esnemi olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…