Bebeğin Aşağıya yerleşmesi :(((????

Zeyyyneppppce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
55
13
28
Daha önce gebeliğinde başına böyle bir durum gelen arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum doktorum bebek aşağı yerleşmiş dedi dinlen kendini yorma dedi başına böyle bir durum gelen varmı???varsa gebeliğinin ilerleyen dönemlerinde nasıl geçirdinIz gebeliğinizi çok zorlandınızmı ben hiç anlamadım???aşağı yerleşmek ne oluyor ne yapmalıyım

benim de aşağıda.aynen bana da yorma kendini dinlen dedi eşinle birlikte de olma dedi.bayağıdır aşağıda ama ya.hiç yukarı çıkmadı 27 haftalık hamileyim şuan.

benim de aşağıda.aynen bana da yorma kendini dinlen dedi eşinle birlikte de olma dedi.bayağıdır aşağıda ama ya.hiç yukarı çıkmadı 27 haftalık hamileyim şuan.
Bazen 20.haftadan sonra yukarı çıkarmış ama çıkmaz sa son haftalarda çok zor oluomuş bakalım benimki çıkacakmı sende Sancı oluo mu ayakta çok kalırsan Sakın kendini yorma ama doğum çok kolay olurmuş öle diolar ben bebek kilo alana kadar Progestan kullanıyorum sen nezaman a kadar kullandın Allah yardımcımız olsun

Bazen 20.haftadan sonra yukarı çıkarmış ama çıkmaz sa son haftalarda çok zor oluomuş bakalım benimki çıkacakmı sende Sancı oluo mu ayakta çok kalırsan Sakın kendini yorma ama doğum çok kolay olurmuş öle diolar ben bebek kilo alana kadar Progestan kullanıyorum sen nezaman a kadar kullandın Allah yardımcımız olsun
evet ayakta kaldığım zaman,biraz yürüdüğüm zaman hemen ağrı oluyo.dinlenmem gerekiyor.ben progestan kullanmadım.25. haftada bi kaç kez lekelenmem oldu.doktor bebek yer değiştirmiş ondan dedi.

evet ayakta kaldığım zaman,biraz yürüdüğüm zaman hemen ağrı oluyo.dinlenmem gerekiyor.ben progestan kullanmadım.25. haftada bi kaç kez lekelenmem oldu.doktor bebek yer değiştirmiş ondan dedi.
Evet banada Dr yatarken ayakların yüksekte olsun ayakta çok kalma dedi napalım dikkat edicez seninki maşallah daha biyük bebeğin büyüdü deneyimli teyzelerin demesi buşekilde doğumda kolay olurmuş yaşıcaz göricez☺️☺️☺️

Back
X