Bebeğin bağırsağında parlaklık ve beyninde 3 adet kist

sevdaaaa 123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
4
2
1
30
Arkadaşlar lütfen bu durumu yaşayanlar yorum yapabilir mi psikolojim iyice alt üst oldu
21 haftalık hamileyim bebeğimin beyninde kist görüldü zararsız geçer dediker
Bugünde bağırsağında parlaklık var dediler
Sakat çocuk olabilir dediler sıvı aldır dediler aldırmadım ne olursa olsun doğurcam dedim torch testi yapıldı sonucu henüz belli değil kafayı yicem bu durumu yaşayanlar var mı

İlk hamileliğimde aynı olayı bende yaşadım. Oğlumun da kafasında kistler olduğu söylenmişti zaman geçtikçe düzelir geçer demişti doktorumuz. Çok şükür ki öyle olmuştu 28. Haftamda tamamen geçmişti kistler..
Aklına hiç kötü bişey getiripte hamileliğini zehir etme. Hep iyiyi düşün sen stres yaptıkca bebeğinde stresli olur. Rabbim şifasını versin inşAllah..

Merhaba ben de 21 haftalık hamileyim bebeğimin beyninde kist bağırsağında parlaklık var denildi dawn sendromu riski var denildi fetal DNA yaptırdık çok şükür temiz geldi. Ama yine de endişelerim var. Bu durum sizin bebeğiniz de bir soruna neden oldu mu acaba. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır umarım. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Benimde bugün kontrolüm vardi geçen ay bebegin beyninde iki tarafta kist var dedi doktor ilerleyen zamanda kaybolur dedi bugünde kistler duruyor böbreğinde genişleme var dedi peritoloji doktoruna yönlendirdi Down sendromu olabilir dedi ve çok korkuyorum yaşayan var mı bu durumu varsa lütfen yardımcı olur musunuz 21 haftalik gebeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…