27 haftalik olucam 3gune allahin izniyle benm bastan beridir bebek bas asagi pozisyonda ama dr lar erken dogum falan demedi yani bi risk soylemedi ama korkuyorum bu ilerleyen haftalrda bi risk teskil edermi benm gbi olup saglikla doguran varmi kizlar
27 haftalik olucam 3gune allahin izniyle benm bastan beridir bebek bas asagi pozisyonda ama dr lar erken dogum falan demedi yani bi risk soylemedi ama korkuyorum bu ilerleyen haftalrda bi risk teskil edermi benm gbi olup saglikla doguran varmi kizlar
Benimki de hep bas asagi duruyordu 36. Haftada sağlıklı dogurdum ama bu erken dogum icin bir belirti değil. Çocuk nasil rahat ediyorsa öyle duruyor sonucta hala çokça yeri var hareket etmek için.
Zaten 30. Hafta itibariyle baş aşağı pozisyona geçmesi gerekiyor. Erken doğum sebebi olsa 32. Haftada herkesin doğurması lazımdı. Öyle bir risk yok yani. Başı yukarıda kalmasından iyidir
Zaten 30. Hafta itibariyle baş aşağı pozisyona geçmesi gerekiyor. Erken doğum sebebi olsa 32. Haftada herkesin doğurması lazımdı. Öyle bir risk yok yani. Başı yukarıda kalmasından iyidir
Ben 28 haftalık kontrole gittiğimde başı yukarıdaydı.
32. Hafta gittiğimde ters dönmüştü artık.
38. Haftaya kadar doğum kanalına yaklaşmadı.
Sancım geldi uğraştılar hastanede doğurtmaya ama çocuk inmedi. Sezaryenle aldılar en sonunda.
Kafaya takma. Şimdiden hiçbir şey belli olmaz. Baş aşağı olması iyi bir şey. Doğum kanalına girip girmeyeceği ne zaman gireceği belli olmaz. Doktor demediyse Dinlenmene gerek yok. Bu haftalarda bol bol hareket et. Yürüyüş yap. Sonra ağırlaşınca zaten yatar pozisyona geçiyorsun ister istemez.
Benim bebek 26.hafta baş aşağı pozisyona geçti, en son kontrolde başını iyice aşağı gömmüş dedi doktorum. Şuan 32+1 olduk, 6 haftadır bu pozisyonda. Doktorun risk yok dediyse korkma.
Benimde ters duruyo o zaman doğmayacak mı doktor ters durmaya devam ederse sezaryen dedi bana ama baş aşağı durması normal bence 7 eylülde randevum var artık dönsün istiyorum ama iki şekilde de stressiz doğuramayacağım gibi duruyor.