- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Evet muhtemelen kovar:) 1.5 aylik gittigimizde de bu cocugu neden getirdin bana gibi bakti suratima:) sicriyo ama dedim, her bebek sicrar dedi, basi salaniyo dedim, bunu cogu bebek yapar kaslarini guclendirirken dedi:) hadi icin rahatlasin bi b12 ye bakalim dedi, en az 300 olmaliymis bizimki 390 cikmisti.Masallah cok tatli
Dr gitsen kovar seni haberin olsun
4 aylik filan basliyor kafasini yastiktan kaldirmaya
ayrica havadaki fotoda cok guzel tutmus basini yakinda kalkar
Doktorum genellikle 4.5 ay civari baslarlar sirt ustu kaldirmaya dedi hatta ekledi 6.5 aya kadar vakti var ama 6,5 oldugunda hala kaldirmiyorsa bile zaman taniriz her cocuk farkli gelisir cunku dedi.Benim oğlum da tam 4 aylik ama tam olarak kaldirmiyor kafasını. Açıkçası ben bunu hiç sorun etmedim. Ama sen şimdi bunu deyince acaba mi diyorum içimden. Bu arada Allah bağışlasın maşallah çok şeker bebis.
Benim bebegimde hic ama hic oyle bir girisim yoktu. Ellerinden tuttugumda bile kendini one dogru cekmeye calismiuodu. Yattigi yerden kalkmak isterse aci olsa bile ahlayarak kafayi geri gomuyordu, sirtini (refluden sanirim) yay gibi yapiyodu sinirlenerek. Zaten sirt ustu yatmayi hic sevmez.Yatakta yatar konumdayken başını kaldırmak kolay bir hareket değil.Ana kucağına koyuyorum,orda açı nedeniyle başını kaldirabiliyor ve ara ara oturur pozisyona geliyor.Gule güle büyütun bebeginizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?